nezapnu wifi
zdary... potřebuju help... sehnal sem nově HTC touch diamond, wm 6.1, verze rom 1.93.478.3 WWE a nejde mi prostě zapnout wifi, klikám na zapnutí a nic se nestane, a bluetooth zase nejde vypnout... teda jo ale zase se zapne po chvíli
Pokud si vykládám "sehnal jsem nově" jako že je to používané zařízení po jiném majiteli, tak jako první jsi měl udělat hard reset.
...což se udělá tak, že v Nastavení - System najdete ikonku s odpadkovym kosem a napisem Clear Storage, napisete heslo 1234 a pak jen pockate, az se reset provede.
Flashněte tam novější ROM, 1.93 urcite neni posledni. Akorat nevim, co je 478 za kod - neni tam preklep? Kdyby to bylo 479, tak je to verze pro cestinu...
Tak kouknete sem na [odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a stahnete si ROMku a lokalizaci. Prectete si navod a instalujte.
Já bych typoval na anglickou romku, podle toho WWE. PDA je nejspíš počeštěno programem Interwrite od sunnysoftu. Podle ROM bych si také typnul na jeden z přístrojů prodávaný cca v červenci loňského roku. Ta ROM není moc dobrá a rada nahradit ji novější verzí je to nejlepší řešení. M.
nahradil sem ji 2.03.479.2 WWE .. wifi ani bt ani gps- žádná změna... jinak počeštěno to bylo opravdu přes ten sunnysoft...
Tak pak je vysoce pravděpodobné, že to je HW problém. Někomu to upadlo, vykoupal to či podobně... Je mi líto, ale pokud zařízení nefunguje ani čisté a s nejnovější ROMkou, je to na 99% problém techniky.
vykoupaný to neni, rozebíraný taky ne... ale BT funguje normálně, jen nejde vypnout a wifi ne nechce zapnout a neví někdo kde seženu to počeštění od sunysoftu ale dlouhodobější né 14 dení jak je na internetu?
Zkoušel jsi spustit "Rychlé GPS" a stáhnout data?
Interwrite (9.5) seženeš jedině na 14 dnů. Já jsem ho nainstaloval a po ukončení zkušební doby čeština zůstala, jen nefungují některé klávesnice. To jsem vyřešil nainstalováním české full qwerty - vygooglil jsem ji v nějakém fóru.
Interwrite (9.5) seženeš jedině na 14 dnů. Já jsem ho nainstaloval a po ukončení zkušební doby čeština zůstala, jen nefungují některé klávesnice. To jsem vyřešil nainstalováním české full qwerty - vygooglil jsem ji v nějakém fóru.
jop zkoušel.... tak bt nefunguje // když sem si přes jeden program chtěl ukázat použitý com porty tak neni žádnej používanej.... jak by se to dalo opravit aby ta wifi/bt/gps fungovala? mimo servis
Obávam se, že jinak než přes servis to řešit nepůjde. Ovšem pokud nemá přístroj záruku, asi to nemá ani význam. Mam MDA Compact IV a taky mi nejde Wifi. Psal jsem do značkového servisu ASP Data Tábor, aby nastřelili hrubou cenu opravy. Odpověděli mi, že MB není třeba měnit a cena opravy max 2500. Vzhledem k tomu, že ti nefunguje ani gps a bluetooth bude oprava nejspíš dražší a to se, při aktuální ceně přístroje, IMHO nevyplatí...
ještě bych chtěl pomoct... chci si tam nahrát eržiku nebo verzi eržika rhodium... (radši to rhodium) ale nejde mi ten hardSPL (držel sem se tůtoho http://www.wmmania.cz/content.php?id=1122) prostě když to tam dám aby se to zapsalo ukáže se mi 0% i na mobilu je 0% jako že se to zapisuje jenže to 0% je tam i po hodině.... nechci dělat hardSPL měsíc takže kde je chyba?