WiFi Router & O2
Zdravíčko pánové.
Řeším problém a ne a ne na to přijít.Často a rad využívám "Wifi Router" přešel jsem teď k O2 a nelze změnit nastavení připojení na O2-Internet ale je tam jen nastaveno O2-WAP,samozřejmě vytvoří druhé wapové připojení.Notebookem se připojím k TP2 ale net nesdílím.Jelikož WAP aktivní nemám a hlavně na něm nemám datový tarif.V případě SIM Vodafone jsem neměl problém,mohl jsem vybírat mezi WAP nebo INTERNET.Nevíte někdo jak to změnit či ošálit?
Díky za rady
Řeším problém a ne a ne na to přijít.Často a rad využívám "Wifi Router" přešel jsem teď k O2 a nelze změnit nastavení připojení na O2-Internet ale je tam jen nastaveno O2-WAP,samozřejmě vytvoří druhé wapové připojení.Notebookem se připojím k TP2 ale net nesdílím.Jelikož WAP aktivní nemám a hlavně na něm nemám datový tarif.V případě SIM Vodafone jsem neměl problém,mohl jsem vybírat mezi WAP nebo INTERNET.Nevíte někdo jak to změnit či ošálit?
Díky za rady
Jak to osalit,ponechat wapove pripojeni a jeho nazev a pouze zmenit parametry na ty same jako O2 internet(pozor zrusit i proxy).Po te i ve WIFI routeru skoci O2 internet.
Takto to s uspechem pouzivam na svem TP2 s operatorem O2.
Takto to s uspechem pouzivam na svem TP2 s operatorem O2.
Start-settings-connections-connections-advanced-select networks-tam vyber O2 wap a edituj.Funguje to kdyz vis kam sahnout.
No mozna problem bude v tom ze nevim to nastaveni pro editovani.To bude asi ten hacek davam tam tohle pro GPRS. VIZ
Kdepak,vkládám screeny pro lepší představu jak to ošálit a přenastavit.
Možná,že to toto nastavení někomu pomůže i na jiném modelu než je Touch Pro 2
Start-settings-connections-connections-advanced,dále dle screenu - select networks(první obrázek)
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Místo O2 internet vybrat dočasně O2 Wap a dát Edit a znovu Edit
Název O2 wap ponechat,dát next a do názvu vlozit internet(namísto wap) tak jak je na screenu,pak next a finish.
Potom ještě upravit proxy settings, tak jak je na screenu
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Nakonec zpět vrátit O2 internet namísto O2 wap
a wifi router už je spokojený a nabízí správné připojení O2 internet a ne O2 wap
Možná,že to toto nastavení někomu pomůže i na jiném modelu než je Touch Pro 2
Start-settings-connections-connections-advanced,dále dle screenu - select networks(první obrázek)
Místo O2 internet vybrat dočasně O2 Wap a dát Edit a znovu Edit
Název O2 wap ponechat,dát next a do názvu vlozit internet(namísto wap) tak jak je na screenu,pak next a finish.
Potom ještě upravit proxy settings, tak jak je na screenu
Nakonec zpět vrátit O2 internet namísto O2 wap
a wifi router už je spokojený a nabízí správné připojení O2 internet a ne O2 wap