Ebook reader na HD2?
chtel bych se zeptat jakou aplikaci pouzivate na ebook. Zatim jsem nenarazil na korektne fungujici aplikaci . Diky . Jde mi o listovani stranek
Bez problemu funguje i mobipocket , idealni je allreader (jednoduseji konfigurovatelne ovladani) ....
U haali a alreader funguje středové tlačítko, což pravda u HD2 neplatí :)
Dá se i tapat po displeji, v několika zónách se dá nastavit co se má při tapnutí stát.
Dá se i tapat po displeji, v několika zónách se dá nastavit co se má při tapnutí stát.
Používám AllReader, který běhá OK. Pro přechod na další/předchozí stránku jsem nastavil na tlačítko hlasitosti.
Nevýhodou je, že je potřeba dávat si pozor na dolní lištu a nesahat na ní. Je tam ta linka ukazující co už máte přečteno, která bohužel funguje i jako posuvník a při chybném dotyku skočí kamkoli v textu. No a na kapacitním displeji není o chybné dotyky zpočátku nouze.
Nevýhodou je, že je potřeba dávat si pozor na dolní lištu a nesahat na ní. Je tam ta linka ukazující co už máte přečteno, která bohužel funguje i jako posuvník a při chybném dotyku skočí kamkoli v textu. No a na kapacitním displeji není o chybné dotyky zpočátku nouze.
používám iSilo. Zásadní výhodou je možnost ovládat posun stránek ve full screen modu tlačítky volume up a volume down.
A jak se dostanes zpatky z full screen modu? Docela s rozumnym nastavenim iSila na HD2 bojuju :)
Na AllReaderu se mi prave nelibi, ze neumi plynuly posun textu soupanim po displeji jako iSilo, ale jinak je OK.
Na AllReaderu se mi prave nelibi, ze neumi plynuly posun textu soupanim po displeji jako iSilo, ale jinak je OK.
Ta stavova lista dole jde samozrejme skryt , nemusis ji tam mit pokud ji nechces ... dalsi vec - nikdy jsem to nechtel , ale ted jsem se naucil pouzivat automaticky posuv stranky , allreader to ma hodne vymakany ! Pokud ctu u jidla :-) a automat nejde je idealni tapnuti na display + mam namapovane tlacitka hlasitosti , zaroven se s nimi pak upravuje rychlost posuvu . Zapinani a zastaveni autostrankovani zase tuknutim na display ... super programek . Po letech jsem vymenil mobipocket :-)
z full screen modu se dostanu stiskem klávesy back, překvapivě:-). Pro posun o screen tlačítkama pro ovládání hlasitosti musíš nastavit akci pro "down" na screen dow a pro "up" na screen up. Používám iSilo už dlouho a lepší čtečku (pro mne) jsem nenašel.
Taky se tímhle tématem budu zabývat a vypadá to, že asi tedy allreader, dle diskuse. Ale, 20 babek!:O Kolik stojí obdobně schopný program uzpůsobený na kapacitní LCD, 5 babek, freeware? Pak se divme úspěchu/neúspěch jednotlivých platforem.....:(
Kolikrát taky nic. Na iPhone je těch čteček opravdu hodně, a samé kvalitní.
Holt ty okrajové a ustupující platformy jako WM nejsou pro vývojáře dost atraktivní...
Holt ty okrajové a ustupující platformy jako WM nejsou pro vývojáře dost atraktivní...
[quote=JecminekMaselnik]z full screen modu se dostanu stiskem klávesy back, překvapivě:-). Pro posun o screen tlačítkama pro ovládání hlasitosti musíš nastavit akci pro "down" na screen dow a pro "up" na screen up. Používám iSilo už dlouho a lepší čtečku (pro mne) jsem nenašel.[/quote]
tak to mi moc nefunguje - back button me vyhodi z aktualniho dokumentu do seznamu, ktery ale stale zustava ve full screenu.
volume tlacitka nepouzivam, scrolluju prstem, jak sam potrebuju, coz je podle me nejvetsi vyhoda oproti konkurenci, a jejich namapovani na fullscreen toggle nefunguje - vzdycky se pusti htc volume :(
tak to mi moc nefunguje - back button me vyhodi z aktualniho dokumentu do seznamu, ktery ale stale zustava ve full screenu.
volume tlacitka nepouzivam, scrolluju prstem, jak sam potrebuju, coz je podle me nejvetsi vyhoda oproti konkurenci, a jejich namapovani na fullscreen toggle nefunguje - vzdycky se pusti htc volume :(
http://www.xda-developers.com/windows-mobile/htc-ebook-reader-extracted-to-stand-alone-cab/
a zkoušel někdo toto?
a zkoušel někdo toto?
No není to krásné, mít hypermoderní stroj, prakticky nejnovější OS (budeme-li brát buildy, tak WP 6.5 je asi prozatím poslední vydaný build napříš platformami) a je problém mít pitomou čtečku knih s kinetickým ovládáním a uzpůsobením na kapacitní displeje. Pak se nesmíme divit, že jsme s touhle platfotmou tam, kde jsme:-/