problem s displajom
Zdravim , pisem tu ohladom svojho problemu .
Mojou nedopatrnostou som si sposobil problem s displejom ....
v nastaveniach som sa omylom dostal do centrovania alebo kalibracii ovladania dotykoveho displeja , telefon mi v tedy zamrzol tak som ho vypol a znovu zapol no po zapnuti mam tie dotykove body uplne rozladene ,napriklad pri zadavani pinkodu zadanie deviatky funguje uplne na najvyssom bode displeja a ostatne "tlacidla" nejde vobec nakliknut .
Skusal som restore , ktory som myslel ze mi pomoze no ta rozladenost ostala, taktiez som vyskusal reset no efekt je rovnaky.
Ak by niekto vedel poradit ako s tymto problemom bol by som velmi vdacny ...
Mojou nedopatrnostou som si sposobil problem s displejom ....
v nastaveniach som sa omylom dostal do centrovania alebo kalibracii ovladania dotykoveho displeja , telefon mi v tedy zamrzol tak som ho vypol a znovu zapol no po zapnuti mam tie dotykove body uplne rozladene ,napriklad pri zadavani pinkodu zadanie deviatky funguje uplne na najvyssom bode displeja a ostatne "tlacidla" nejde vobec nakliknut .
Skusal som restore , ktory som myslel ze mi pomoze no ta rozladenost ostala, taktiez som vyskusal reset no efekt je rovnaky.
Ak by niekto vedel poradit ako s tymto problemom bol by som velmi vdacny ...
Musíte spustit kalibraci displeje. Vzhledem k tomu, v jakem stavu mate zarizeni, to ale bude problem... Mate alespon funkcni synchronizaci? A jste schopen alespon tapnout na leve softwarove tlacitko (uplne dole vlevo, jak tam je kontextova nabidka?
Celkem chyba,ze u TP2 po HR uz ti vlastne nenabehne nabidka kalibrace displeje,pak jsem tady toto neresili.
podarilo sa mi dostat do toho kalibrovacieho menu len neviem ako to skutocne funguje ten krizik po jeho naklikavani nejako to menu nechce zmiznut