Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Dotaz na Resco Audio Recorder

  1. #1

    hlp hlp je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    65

    Dobrý den.

    Chtěl jsem se zeptat, jaké omezení má tento program po skončení 14 denní zkušební doby?

    Předem děkuji za odpověď.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Sep 2003
    Příspěvků
    814

    Citace Původně odesláno od hlp
    Chtěl jsem se zeptat, jaké omezení má tento program po skončení 14 denní zkušební doby?
    Většinou se nedá takový program spustit
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3

    hlp hlp je offline
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2004
    Příspěvků
    65

    To právě dá....
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    5

    Zdravim,

    Resco Audio Recorder by sa po ukonceni skusobnej doby nemal dat spustit, mal by len pytat registracny kod. A ak ho nezadate, tak program skonci.

    Ak Vam ide aj napriek tomu, tak by som rad vedel, co mate napisane v "Tools->About..." dialogu. Je tam napisane, ze mate tria verziu, alebo ze ste zaregistorvani?

    Vdaka

    Rado (Resco)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,836

    JJ, také jsem se s tímto nově setkal - zkušebně jsem nainstaloval verzi 3.21 a po uplynutí zkušební doby se nic nedělo a program funguje vesele dál.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6

    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    0

    A neni v licenci nejaka klauzole, ze si mas po uplynuti zkusebni lhuty program koupit nebo ho smazat? )
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    0

    Prosim vas, mam MDA Vario a tam mam nastaveno vypinani po 2 minutach pri nečinnosti. Pokud zapnu nahravani u Resca audia, tak po dvou minutach opravdu prestane nahravat. Neznate řešení jak v rescu audiu r. nastavit aby nedovolilo vypnutí přístroje? A nebo fakt musím před každým nahráváním ve WM5 zakázat vypínání přístroje? Dekuji za reakce
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. HP rx4240 a Resco Audio Recorder
    Od xmike_ce4you v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 11-07-2007, 17:08
  2. Resco Audio Recorder
    Od Crusader_ce4you v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 15
    Poslední příspěvek: 25-08-2006, 11:06
  3. Resco Audio Recorder
    Od JiriE v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 18-08-2004, 18:54