Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 18

Téma: posílání přes bluetooth na MDA2

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    44

    Chci se zeptat jestli nekdo nemaze nějaký soft na MDA2 resp. WM2003, na pohodlnější odesílání dat pomocí bluetooth,než přes průzkumníka.Díky.
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    pochopil sem dobře že posíláš položky z MDA přez bt? Já v průzkumníku tuhle volbu nemám?:?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Feb 2002
    Příspěvků
    1,608

    Staci pouzit klasicky Beam. Ten tam mas. Musis mit zaply BT. Napred zacne hledat IrDA zarizeni, pak BT, najde zarizeni a napise "Tap to send", tapnes na ten text a uz se to odesila...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    44

    Pres prozkumnika vim ze to takhle jde,ale pred nejakym casem jsem nekde videl najakou aplikaci,ktera by mela pridat zrejme do pruzkumnika funkci "odeslat pres BT",a uz by nas nezdrzovalo hleda irda a pote BT.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    vzpomínej.... a šlo odeslat i kontakt ?
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    44

    ja vzpominam,a stale hledam,A jestli sel poslat kontakt tak to opravdu nevim.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    ajooo funguje alu jen to vyhledávání partnera. Odeslání trvá a trvá - nakonec stejně neodešle:
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2004
    Příspěvků
    44

    Jestli te dobre chapu,tak sis zapl BT a v pruzkumniku dal odeslat nejakou polozku pres irda resp.BT a ono nic.
    Tak jen rada:v BT nastaveni,dal jsi hledat zarizeni a po te sparovat?Bude to chtit heslo,ktere si vymyslis a zadas na obou pristrojich.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Nevím, co máte za cihlu, ale na MDAII běžně posílám kontakty přes BT. Nejprve je potřeba provést spárování v nastavení BT, pak otevřu kontakty, dlouze ťapnu na vybraný kontakt a vyberu volbu "odeslat přes IR port". Bohužel (a už to tady někde ve starší diskusi zaznělo) je špatný překlad názvu, MDA prohledá všechny porty a pokud najde protějšek na BT, pošle kontakt přes BT.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Citace Původně odesláno od ipf
    Nevím, co máte za cihlu, ale na MDAII běžně posílám kontakty přes BT. Nejprve je potřeba provést spárování v nastavení BT, pak otevřu kontakty, dlouze ťapnu na vybraný kontakt a vyberu volbu "odeslat přes IR port". Bohužel (a už to tady někde ve starší diskusi zaznělo) je špatný překlad názvu, MDA prohledá všechny porty a pokud najde protějšek na BT, pošle kontakt přes BT.
    jenže i pokud jsem spárovanej (T610) tak neodešle. Asi sem to rozhasil (Beam) viz téma diskuse pod tímto.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od Suoraj
    Citace Původně odesláno od ipf
    Nevím, co máte za cihlu, ale na MDAII běžně posílám kontakty přes BT. Nejprve je potřeba provést spárování v nastavení BT, pak otevřu kontakty, dlouze ťapnu na vybraný kontakt a vyberu volbu "odeslat přes IR port". Bohužel (a už to tady někde ve starší diskusi zaznělo) je špatný překlad názvu, MDA prohledá všechny porty a pokud najde protějšek na BT, pošle kontakt přes BT.
    jenže i pokud jsem spárovanej (T610) tak neodešle. Asi sem to rozhasil (Beam) viz téma diskuse pod tímto.
    Mám odzkoušený BT MDAII s NOKIí a tam funguje obousměrně bez problémů.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    Já už Nokii nemám (naštěstí ) ale zkusim to na návštěvě
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Citace Původně odesláno od Suoraj
    Já už Nokii nemám (naštěstí ) ale zkusim to na návštěvě
    Také jsem přišel na to, že NOKIA čím :$: :$: :$:, tím :no: .
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jul 2004
    Příspěvků
    709

    to pasuje na mou "bývalou" 6230:sarcastic: to je ale do jané diskuse... Zítra to prubnu
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15

    ipf ipf je offline
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Dec 2003
    Příspěvků
    2,145

    Poslední dokonalá NOKIE byla 8850 (event. 8890), akorát, že byla (a nejen díky svému věku) bezzubá. Dodnes na ni vzpomínám s nostalgií.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Posílání přes bluetooth n50 (vybírání cílové složky)
    Od mr.Advice v sekci + Komunikace & Synchronizace
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 07-01-2007, 19:21
  2. Posílání souborů přes bluetooth PDA - Mobil
    Od xxxharleyxxx v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 17
    Poslední příspěvek: 20-04-2006, 19:48
  3. Odeslání kontaktu z MDA2 přes Bluetooth
    Od mvata v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 06-05-2004, 12:34