Opera Mobile 10 (zatim beta)
Vysla nova verze Opery Mobile - 10 beta. Zkousel uz ji nekdo? Zmeny proti poslednim beta verzim 9?
http://www.opera.com/mobile/
http://www.opera.com/mobile/
Co Ti brání vyzkoušet si Operu 10b na vlastním telefonu? Nainstaloval jsem Opera 10 beta na Diamond 2, WM6.5 CZ, a šlape parádně, opravdu rychlá, plynulý přesun, taby, quickdial, prostě super, ještě se dá dost zlepšit, ale oproti 9.5 a 9.7beta je to opravdu rozdíl. Takže doporučuji.
Mně na Diamondovi taky nerotuje. Zpočátku jsem si toho nevšiml, tuto fíčuru nepoužívám.
Jinak se mi ale desítka celkem líbí. Zdá se mi rychlejší než vanilková Opera v Diamondovi (k nahrání nové Rómky jsem se ještě neodhodlal). Uvítal bych větší zoom (u starší Opery jsem zase chtěl menší... c'est la vie), ale počítám, že to bude někde v registrech nebo v nějakém INI souboru, takže se po tom dneska mrknu.
Jaký je status betaverzí Opery? Mají nějakou expiraci? Nebo jsou "navěky"?
Jinak se mi ale desítka celkem líbí. Zdá se mi rychlejší než vanilková Opera v Diamondovi (k nahrání nové Rómky jsem se ještě neodhodlal). Uvítal bych větší zoom (u starší Opery jsem zase chtěl menší... c'est la vie), ale počítám, že to bude někde v registrech nebo v nějakém INI souboru, takže se po tom dneska mrknu.
Jaký je status betaverzí Opery? Mají nějakou expiraci? Nebo jsou "navěky"?
[quote=trminek]mě na Touch Pro nerotátoruje :-([/quote]
Vytvoř v HKCU/Software/HTC/HTCSENSOR/GSensor/ModuleName
"Opera10"
"\Program Files\Opera Mobile 10\Opera10-armv4i.exe"
a
v HKCU/Software/HTC/HTCSENSOR/GSensor/WhiteList
"Opera10"
"OM10-ML-MainWndClass"
a pak se Ti bude desítka otáček na všechny 4 strany a přitom vždy resizuje okno.
Vytvoř v HKCU/Software/HTC/HTCSENSOR/GSensor/ModuleName
"Opera10"
"\Program Files\Opera Mobile 10\Opera10-armv4i.exe"
a
v HKCU/Software/HTC/HTCSENSOR/GSensor/WhiteList
"Opera10"
"OM10-ML-MainWndClass"
a pak se Ti bude desítka otáček na všechny 4 strany a přitom vždy resizuje okno.
díky za tip s tou rotací..
Zadal jsem to přesně takto a bohužel stále nic.
Koukal jsem se i jinde na netu a všude uvádějí stejné parametry, ale i po důkladnym překontrolování stále nic.
Zadal jsem to přesně takto a bohužel stále nic.
Koukal jsem se i jinde na netu a všude uvádějí stejné parametry, ale i po důkladnym překontrolování stále nic.
teď jsem se dočetl, že by to bez aplikace třetí strany nemělo umět rotovat na starších zařízeních jako je diamond/touch pro.
Na HP iPAQ 214 (s WM6.1) beží jako víno a po 2 dnech používání jsem Operu 10 Beta pasoval na nejlepší browser, co jsem zatím na WM viděl.
Krásně rychlé, jednoduché ovládání prsty, integrovaný správce hesel (sice to měla už verze 8 a dost možná i starší, ale u jiného browseru jsem to neviděl). Moc pěkné a doporučuji.
Krásně rychlé, jednoduché ovládání prsty, integrovaný správce hesel (sice to měla už verze 8 a dost možná i starší, ale u jiného browseru jsem to neviděl). Moc pěkné a doporučuji.
Blbě, koukni do Program Files/Opera
co záložka, to soubor a k tomu případně i náhled a v divném kódování
takže jedině záloha celé složky
EDIT: Teď koukám, že ses ptal na IMPORT, ne ZÁLOHU :D
Import zatím není implementován, alespoň co vím...
co záložka, to soubor a k tomu případně i náhled a v divném kódování
takže jedině záloha celé složky
EDIT: Teď koukám, že ses ptal na IMPORT, ne ZÁLOHU :D
Import zatím není implementován, alespoň co vím...
to je škoda, u staré 9.5 jsem to řešil přepsáním souboru opera6.adr z PC, u 9.7 jsem nic neřešil, načetla si záložky z IE a Opera 10 ani jedno :( Holt si je budu muset natukat ručně.
Od jisté doby mám záložky jako malou statickou stránku na svém webu.
Záložky měním dost málo, a tuto stránečku mám nastavenou jako homepage.
Simple, nice, working.
Záložky měním dost málo, a tuto stránečku mám nastavenou jako homepage.
Simple, nice, working.
Opera 10 na PC, zapnutý Opera Link a jedna ze záložek V Opeře Mobile s odkazem na něj (link.opera.com). Dře to, ale jde to.
[quote=TheMelin]Netušíte někdo jak importovat favorites do této nové opery 10? [/quote]Nejde to přes web Opery?
taky vam beta2 zere takovy pameti? U beta 1 sem si nevsim kolik zere, ale beta2 me docela zaskocila.
Ahoj, nainstaloval jsem si cvičně do diamonda 2 operu 10 ale nějak mě to nechytlo, tak jsem ji odinstaloval ale v Touch flo teď mám jako default html prohlížeč IE. Nevíte někdo jak nastavit jako defaultní webprohl zpátky Minioperu?
Opera vydala novou verzi Opera mobile 10 beta 2u
Download
Download