Zamezení animace přetáčeni hodin u Sense 2.1/2.5 např. po odemčení telefonu
toto už je jen rada pro ostatní, kterým vadí stejně jako mě animace přetáčení hodin na Home screenu u Sense 2.1/2.5, když ukončíte aplikaci, odemknete telefon apod.
Hodiny vždycky při tomto ukazují o 1:02 (hh:mm) méně, pak se přeotčí o jednu nahoru minuta, pak hodina, pak minuta - takže až po nějaké době vidíte skutečný čas - navím, jak vás, ale mě to štvalo
tak na XDA mi nejdřív řekli, že se s tím mám naučit žít, ale nakonec dobrá duše poradila a já to předávám dále i sem
XDA-FORUM
podle verze si stáhnete soubor
vypnete HTC Sense 2.1/2.5
pak nakopírujete do adresáře Windows ten stažený soubor (je dobré si ten originální ještě někam zazálohovat) - tím přepíšete ten původní
soft reset a je hotovo
při problému vrátíte původní
pozn. na to kopírování použejte nějaký total commander apod., windowsackým file explorerem jsou s kopírováním problémy
Hodiny vždycky při tomto ukazují o 1:02 (hh:mm) méně, pak se přeotčí o jednu nahoru minuta, pak hodina, pak minuta - takže až po nějaké době vidíte skutečný čas - navím, jak vás, ale mě to štvalo
tak na XDA mi nejdřív řekli, že se s tím mám naučit žít, ale nakonec dobrá duše poradila a já to předávám dále i sem
XDA-FORUM
podle verze si stáhnete soubor
vypnete HTC Sense 2.1/2.5
pak nakopírujete do adresáře Windows ten stažený soubor (je dobré si ten originální ještě někam zazálohovat) - tím přepíšete ten původní
soft reset a je hotovo
při problému vrátíte původní
pozn. na to kopírování použejte nějaký total commander apod., windowsackým file explorerem jsou s kopírováním problémy
[h]Genilání[/h] :yes: :yes: :yes:
Mě to teda vadilo taky a moc.
Dovolil jsem si švestičky ze zahrádky... :) a tady jsou dva CABY pro WVGA Manila 2.1 a 2.5
Soubor [20,5 KB] je pro [color=red]Manila 2.1[/color]
Soubor [21,63 KB] je pro [color=red]Manila 2.5[/color]
Mě to teda vadilo taky a moc.
Dovolil jsem si švestičky ze zahrádky... :) a tady jsou dva CABY pro WVGA Manila 2.1 a 2.5
Soubor [20,5 KB] je pro [color=red]Manila 2.1[/color]
Soubor [21,63 KB] je pro [color=red]Manila 2.5[/color]
A která ze švestiček je prosím která? Ne že bych nemohl nakousnout obě :)
EDIT: Potvrzuji funkčnost na Manila 2.5 (ten soubor v pravo)
EDIT: Potvrzuji funkčnost na Manila 2.5 (ten soubor v pravo)