Uplně bílá obrazovka
Zdar Eteňáci mám průser nejede mě display je úpně bílý a nepomáhá ani tvrdý reset.Nesetkal se zvás někdo s něčím podobným.
Dík za co koli:oops:
Dík za co koli:oops:
Pokud opravdu děláš hard reset a nikoli jen soft reset(restart) a ani po několika pokusech nedochází k návratu do normálu, tak reklamace - servis - záruční oprava.
Reklamaci můžeš uplatnit v prodejně, kde jsi kupoval, resp. ti poradí, kde to reklamovat.
Se záručním servisem bude asi krapet problém, protože se před časem měnil dovozce a výhradní distributor, kterého nahradili 3 jiní, kteří měli různé jiné servisy a po nějaké době zase Eten "spadnul" pod Acer, který prý pro změnu neuznává záruky na starší Eteny.
A nebuď naivní, myslíš, že záruční opravda je v každém městě?
Se záručním servisem bude asi krapet problém, protože se před časem měnil dovozce a výhradní distributor, kterého nahradili 3 jiní, kteří měli různé jiné servisy a po nějaké době zase Eten "spadnul" pod Acer, který prý pro změnu neuznává záruky na starší Eteny.
A nebuď naivní, myslíš, že záruční opravda je v každém městě?
Zdarec, mě to dělal koncový spínač na krytu baterie zkus si ho promáčknout jestli ti nevysí. pokud je ok tak servis.
Nevysí. :sarcastic: :? :oops:
Po promačkání viset přestane (Radim Uzel) ;)
Po promačkání viset přestane (Radim Uzel) ;)