Problemy s klavesnici
Zdravim, nesetkal jste se nekdo s problemy s HW klavesnici? Nekdy me to nenapise pismenku vubec, jindy 2x, nejvic asi blbne Acko a mezernik. Dela to i po preharni jinou ROMkou, takze problem bude primo v zarizeni. Nevim jestli to na to vubec dokazu vyreklamovat. Dik
Urcite reklamovat pokud je v zaruce,je to casty problem,pokud je zarizeni po zaruce,pak staci rozebrat a vycistit.
Hlavně pozor na to, jakou ROM jsi si tam flashnul. Není-li oficiální, tak tam před reklamací naflashuj pro jistotu něco oficiálního.
mam rovnaky problem vicistil som ho no problemy pretvavaju stale zaruku nan nemam no ani ho nechcem dat prec neviem nebudfe stacit vimenit dosku pod klavesnicou????
Zacala mi blbnout klavesnice v Xperii X1 :( Samozrejme je uz po zaruce. Klavesnici moc casto nepouzivam, ale obcas zjistuju, ze mi nereaguji tlacitka pod displejem. Vypnuti hornim tlacitkem a zapnuti problem zatim vzdy vyresi. Naposledy jsem zkusil krome tech tlacitek pod displejem i klavesnici a taky nereagovala.
Zajima me, jestli to muze byt znecisteni a pomuze rozebrani nebo spis SW problem?
Zajima me, jestli to muze byt znecisteni a pomuze rozebrani nebo spis SW problem?
Já bych to tipnul spíše na mechanický problém kláves a tlačítek - opotřebení a pak možná trošku zašpinění prachem, kůží a všeho, co měl člověk na rukou. Zkus to rozebrat, okouknout, pročistit či jemně-s citem profouknout. Opakuji jemně, s citem.
Pochopitelně ani HR nebo naflashovaní nejnovější ROM by nemělo uškodit.
A nebo si prostě říct, že nic netrvá věčně, ani láska k jedný slečně. ;)
Pochopitelně ani HR nebo naflashovaní nejnovější ROM by nemělo uškodit.
A nebo si prostě říct, že nic netrvá věčně, ani láska k jedný slečně. ;)
Rozebrani a profouknuti nepomohlo, ale napadla me mozna souvislost s programem na automaticke zamykani obrazovky (CSDevCTRL). Odinstalace, restart a klavesnice opravena :D
Jeste jsem si vzpomenul, ze kdyz jsem asi pred 2 lety reklamoval praskly kryt, tak mi v servisu menili i flex kabel.. Preventivne?
Edit:
Tak radost predcasna, zase se mi to stalo :( Zrejme cas na HR
Jeste jsem si vzpomenul, ze kdyz jsem asi pred 2 lety reklamoval praskly kryt, tak mi v servisu menili i flex kabel.. Preventivne?
Edit:
Tak radost predcasna, zase se mi to stalo :( Zrejme cas na HR