Dioda ani zvuk nehlásí příchozí SMS
Zdravím,
občas se stane, že mobil žádným způsobem nesignalizuje příchozí SMS (nebliká dioda ani se neozve žádný zvuk), pokud není v aktivním režimu. Jakmile ho ale zapnu, dioda začne blikat a ozve se zvuk příchozí SMS, byť ve skutečnosti přišla už dřív (vyzkoušeno).
Nestává se to však pokaždé, jen občas (cca 1 SMS z 15). O to je to ale horší, že se na mobil nemohu plně spolehnout a musím ho neustále zapínat do aktivního režimu, abych se ujistil, zda mi opravdu nikdo neposlal zprávu.
Napadá vás důvod nebo řešení toho problému? Díky moc.
občas se stane, že mobil žádným způsobem nesignalizuje příchozí SMS (nebliká dioda ani se neozve žádný zvuk), pokud není v aktivním režimu. Jakmile ho ale zapnu, dioda začne blikat a ozve se zvuk příchozí SMS, byť ve skutečnosti přišla už dřív (vyzkoušeno).
Nestává se to však pokaždé, jen občas (cca 1 SMS z 15). O to je to ale horší, že se na mobil nemohu plně spolehnout a musím ho neustále zapínat do aktivního režimu, abych se ujistil, zda mi opravdu nikdo neposlal zprávu.
Napadá vás důvod nebo řešení toho problému? Díky moc.
A nevíš jaký patch? Já mám stejný problém, ale s tím rozdílem, že se mi dioda rozsvítí a bliká v pohodě, ale zvuk se neozve žádný. Když mi někdo volá, tak telefon v pohodě zvoní a vše je v pořádku. Ale když přijde SMS, tak se nic neděje :(
Zkusil jsem nainstalovat opravný HotFix, ale stále nic.
Jaký je to patch? Díky moc ;-)
Zkusil jsem nainstalovat opravný HotFix, ale stále nic.
Jaký je to patch? Díky moc ;-)
To Beenox: já mám flashnutou ROMku EnergyRomLeo a pokud mám nastavený CZ TF3D tak se zvuk nedostaví a ani na notifikační liště nic nezobrazí.Pokud ale změnim v registrech MUI na 409 (ENG) tak zvuk i notifikace jdou.Ani se nemusí TF3D resetovat,stačí jen změna v registru.
Pokud máš neofic ROMku tak skus...
Pokud máš neofic ROMku tak skus...
Ten Hotfix jsem včera večer nainstaloval a doteď s tím nebyly žádné problémy. Ale nemůžu posoudit, víceméně jsem měl vyplý zvuk, takže uvidím až dnes večer, zda to pomohlo. Dioda však svítila pokaždé.
Taková banalita:zkusils zkontrolovat , zda máš nějaký zvuk pro příchozí SMS nastavený/zvuky a potvrzení - sounds¬ifications/, případně nemáš-li systémové zvuky zcela vypnuté , nebo "volume down" /ona hlasitost zvonku a ostatních zvuků lze nastavovat zvlášť,nebo společně - i tohle je u D2 volitelné/..?
To jsem všechno skontroloval.
Tak zdá se mi, že Hotfix způsobil jen to, že se předchozí činnost neděje v takové míře. Asi dvakrát se mi už stalo, že příchozí SMS nebyla nijak v neaktivním režimu signalizovaná...
Tak zdá se mi, že Hotfix způsobil jen to, že se předchozí činnost neděje v takové míře. Asi dvakrát se mi už stalo, že příchozí SMS nebyla nijak v neaktivním režimu signalizovaná...
mě pomohlo totok:
Aktivace displeje při nové SMS
Jděte na adresu HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\RIL a zde nastavte pro položku DisableSMSWakeUpEvent hodnotu na 0. Původní hodnota je 1. Standardně se totiž displej u Diamonda při příchozí nové SMS neaktivuje.
Displej se nuceně na chvíli aktivuje a sms zapípá
Aktivace displeje při nové SMS
Jděte na adresu HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\RIL a zde nastavte pro položku DisableSMSWakeUpEvent hodnotu na 0. Původní hodnota je 1. Standardně se totiž displej u Diamonda při příchozí nové SMS neaktivuje.
Displej se nuceně na chvíli aktivuje a sms zapípá