Nereaguje dotykový displej
Zdravi
Začínám mít problém s telefonem. Poslední dobou se mi stává že když probudím telefon ze standby tak mi nereaguje dotykový displej (spodní 4 tlačítka reagují a telefon není kouslý). Telefon musím poté restartovat (nekdy i na delší čas vyndat baterku) aby mi displej začal reagivat. Hard Reset mi nepomohl. Tato vada se projevuje cca 1-3 denně a znemožnuje mi ho plně využívat.
V telefonu mám ROM 1.39.479.2.
Nevíte stim někdo rady ?
Dík
B.P.
Začínám mít problém s telefonem. Poslední dobou se mi stává že když probudím telefon ze standby tak mi nereaguje dotykový displej (spodní 4 tlačítka reagují a telefon není kouslý). Telefon musím poté restartovat (nekdy i na delší čas vyndat baterku) aby mi displej začal reagivat. Hard Reset mi nepomohl. Tato vada se projevuje cca 1-3 denně a znemožnuje mi ho plně využívat.
V telefonu mám ROM 1.39.479.2.
Nevíte stim někdo rady ?
Dík
B.P.
Jo to stejný mi dělala navigace EVOLVE. Třikrát v servisu a pak mi vrátili peníze a koupil jsem DIAMONDA2. Takže servis ? :bulb:
Když nepomohl ani hard reset a je vyloučeno, že to dělá nějaká šitózní aplikace třetí strany (nebo toto vyloučeno není?) zbývá zkusit jinou ROM a pak už jen reklamace. V případě neficiální ROM před reklamací tam fláknout opět vše oficiální.
Zatím testuji. Teď tam mám aktuálně čistý WM bez jakékoliv aplikace 3 strany a bez hotfixů. Tak uvidíme.
Nemáš na něm ochrannou fólii Brando? Než půjdeš do servisu, zkus ji sundat. Neptej se jak je to možné, prostě to zkus a uvidíš. ;)
Mám na tom folii
Fólie Brando antireflexní HTC Touch Diamond 2
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Telefon je už v servisu a přijímaci technik sunnysoftu mi napsal do protokolu že mám na displeji olejovou skvrnu. Ta prý vzniká vytečením krystalu při silném tlaku. Ta prý + folie může zpusobovat trvalý dotyk a tím pádem nefunkčnost displeje. V tomhle jsem BFU, ale bojim se že mě v servisu zamítnou reklamaci a ja po 3 měsících budu mít telefon na ho... :no:
partyk
Fólie Brando antireflexní HTC Touch Diamond 2
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
Telefon je už v servisu a přijímaci technik sunnysoftu mi napsal do protokolu že mám na displeji olejovou skvrnu. Ta prý vzniká vytečením krystalu při silném tlaku. Ta prý + folie může zpusobovat trvalý dotyk a tím pádem nefunkčnost displeje. V tomhle jsem BFU, ale bojim se že mě v servisu zamítnou reklamaci a ja po 3 měsících budu mít telefon na ho... :no:
partyk
[quote]ale bojim se že mě v servisu zamítnou reklamaci a ja po 3 měsících budu mít telefon na ho...[/quote]
Tak ti vymenim dotykovku(coz vyjde o mnoho levneji nez ve VPS Data) a pojede se dal v nejhorsim pripade.
Drzim palce at reklamace dopadne dobre.Posledni dobou je to dost casty jev.
Tak ti vymenim dotykovku(coz vyjde o mnoho levneji nez ve VPS Data) a pojede se dal v nejhorsim pripade.
Drzim palce at reklamace dopadne dobre.Posledni dobou je to dost casty jev.
"Ta prý vzniká vytečením krystalu při silném tlaku"
Pratele, jednou jsem si sednul na posteli na PDA. A verte, ze to vypadalo UPLNE JINAK, nez olejova skvrna.
Doplneni: Jak jinak? Doslova jako po "vybuchu" (nic ale nebylo prasknute).
Pratele, jednou jsem si sednul na posteli na PDA. A verte, ze to vypadalo UPLNE JINAK, nez olejova skvrna.
Doplneni: Jak jinak? Doslova jako po "vybuchu" (nic ale nebylo prasknute).
Díky za podporu.
Nejsem si vědom že bych svému telefonu někdy ubližoval a pokaždé jsem ho měl v pouzdře. CO se týče servisu tak zřejmě ze Sunnysoftu putoval do VSP Data. VSP Data je jediný autorizovaný servis v ČR. Zatím se klepu jako ratlík a doufám že mi reklamace dopadne dobře. Určitě Vám napíšu své zkušenosti.
B.
Nejsem si vědom že bych svému telefonu někdy ubližoval a pokaždé jsem ho měl v pouzdře. CO se týče servisu tak zřejmě ze Sunnysoftu putoval do VSP Data. VSP Data je jediný autorizovaný servis v ČR. Zatím se klepu jako ratlík a doufám že mi reklamace dopadne dobře. Určitě Vám napíšu své zkušenosti.
B.