Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12
Zobrazené výsledky: 16 až 29 z 29

Téma: HTC Diamond a Android

  1. #16
    Starousedlík SMob Avatar uživatele Adow
    Registrace
    Sep 2008
    Příspěvků
    1,267

    Přesněji: je to tady:
    Kód:
    [HKEY_LOCAL_MACHINE\System\StorageManager\Profiles\moviNAND]
    "Folder"="Internal Storage"
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #17
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    Tak nakonec to funguje, jenom sem to musel restartovat
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #18
    Nováček
    Registrace
    Apr 2006
    Příspěvků
    44

    Tak a máme to tu, síce mierne nefunkčné, bluetooth, gps, camera alebo hardware-ová akcelerácia, ale je to tu!

    Prvá ROM na báze android. Možný dual boot a výber pre jeden z OS (WM-ANDROID). Bližšie info tu:
    http://forum.xda-developers.com
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #19
    Nováček
    Registrace
    Jan 2010
    Příspěvků
    11

    Jak je na tom Diamond s ramkou? zvládá to? jestli se udrží na slušnej hodnotách a ta romka se ještě trochu odladí tak jasně přecházim od wm :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #20
    Občasný diskutér
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    120

    - nefunkční BT
    - Nefunční GPS
    - nefunkční fotoaparát
    - nerozpozná orig sluchátka
    - extrémně rychlé vybíjení baterie
    - občas zamrzá
    - hry se sekají hodně

    toť zápory zkoušel jsem Gen. Y PX romku
    ale jinak je Android svěží vítr a doufám že to bude čím dál lepší. i přes jmenované problémy doporučuji si to vyzkoušet, nicméně v mém případě to není pro každodenní používání :-)
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #21
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    10

    tu je link ohlade dualboot wm a androidu

    Upraven link - používej klikací.

    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #22
    Nováček
    Registrace
    Sep 2012
    Příspěvků
    0

    Zdravim,
    bohužel linky zde jsou již smázlé a na xda se moc nevyznam, tak jestli byste sem mohli prosím nejnovější build. Chtěl bych android na svém diamondovi vyzkoušet.
    Díky
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #23
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Také právě zkouším androida. Link ke stažení najdeš zde
    Hledej
    Standard version ~118 MB
    Gen.Y PX-D R0 Standard

    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #24
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    117

    No to je ale hodně stará verze, ne?

    Michal
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #25
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Jestli máš něco novějšího, tak to sem postni. Mě se na xdadev nic jiného najít nepovedlo .
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #26
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    117

    Zkus si to projít tady:

    Když nic jiného tak tam aspoň běží BT a GPS. Foťák nechodí asi v žádném buildu.

    http://www.neopeek.com/en/forum/Android-ROMs

    Zrovna flashuji Diamonda - až to bude tak napíšu kterou verzi Andr. tam přesně mám.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #27
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    OK, dej vědět. Já jsem právě stáhl novou ROM [CyanogenMod 6.0][25-10-2010][V1.1]
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #28
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2004
    Příspěvků
    117

    Ahoj.

    Tak jsem tam měl toto: VaniljEclair V1.2 - CyanogenMod 5.0.8

    A zkusím to co jsi si stáhl i Ty.

    Napiš pak poznatky. Taky přispěji
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #29
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Jun 2004
    Příspěvků
    694

    Několik postřehů k instalaci Androida na HTC Diamond:

    - bezproblémová instalace, níže uvádím zjednodušený postup pro ty, kteří si chtějí Android vyzkoušet
    - strašně žere baterku
    - uživatelské rozhraní je docela svižné a intuitivní

    Bohužel jsem to zkoušel zatím bez simkarty, tudíž jsem nemohl vyzkoušet ty nejdůležitější funkce jako kontakty, kalendář a úkoly, které jsou úzce provázané s Gmail účtem.

    Návod na instalaci:
    Nejdříve budete potřebovat zdrojové soubory a program na vytvoření diskových oddílů Minitool Partition Wizard (Freeware Home Edition)

    1. Připojit telefon přes USB (pozor, ne přes AS)
    2. Vytvořit oddíly FAT32, Ext2 a Linuxswap
    3. Zkopírovat zdrojové soubory do zařízení
    4. Zkopírovat soubor startup.txt z adresáře HARET-Startups\Diamond-Normal\ do hlavního adresáře
    5. Zkopírovat soubor startup.txt z adresáře npkinstall\INSTALL-STARTUPS\DIAMOND100\ do npkinstall
    6. Odpojit od PC
    7. Spustit install.exe v adresáři npkinstall/
    8. Soft Reset
    9. Spustit haret.exe z hlavního adresáře, tím se již spustí bootování Androida
    10. Během bootování ještě odklikejte kalibraci displeje

    Kompletní návod v angličtině naleznete zde.
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 2 z 2 PrvníPrvní 12

Podobná témata

  1. HTC Diamond 2 a změna OS na Android
    Od partyk v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 14
    Poslední příspěvek: 13-08-2012, 21:09
  2. Android a HD2
    Od xaries v sekci HD2
    Reakcí: 45
    Poslední příspěvek: 16-06-2011, 15:23
  3. Android pro Touch Pro a Diamond, GPRS připojení funguje :-)
    Od anaxagoras_ce4you v sekci Touch Pro
    Reakcí: 16
    Poslední příspěvek: 06-03-2011, 12:27
  4. Android vs. WM
    Od lubos.rimal_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-04-2010, 08:08
  5. Android na TP2
    Od Bobanovicz_ce4you v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 19-02-2010, 15:59