Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: SPB Mobile Shell a WM 6.5.1

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    8

    ahoj v obrazovce Lifestyle me stale zustava ten dolni širokej pruh z WM 6.5.1 kde je tlacitko start a nabydky, takze nevidim spodní tlacitka MS3. Neví nekdo co s tim?

    Opraven název vlákna. admin
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Proč. Proč. Proč. .....
    Pořád dokola.
    SPB je nekompatibilní s WM 6.5 a to hlavně s buildem OS 230xx.
    Takže jestli chceš používat tuto stále jen testovací verzi ROM, nemůžeš mít SPB.
    Pokud chceš mít SPB, tak si najdi ROM s buildem např. 218xx
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    8

    nechci se hadat ale na 23016 což jsou 6.5 start nahore jede uplne bez problemu. a aji přimo v podpore SPB jsem nasel tohle link coz jsou očividne 6.5.1 akorat tento clovek ma trosku odlisnej problem nez ja leze mu jenom kousek dole ale me ten panel leži uplne vepredu a potrebuji ho dostat aspon takto jak je to na obrazku

    Upraven link. admin
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    jj, měl jsme na mysli buildy 2303x => , dobře...
    to co je ale na obrázku, je nějaký skin pro SPB a ten to zřejmě neumí na něchto buildech a to, že je v tom OS build build 2304x je evidentní.
    Podpora přímo od SPB sice je pro 6.5, ale ne pro 6.5.1.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Občasný diskutér
    Registrace
    Dec 2008
    Příspěvků
    75

    Moje kombinace SPB Mobile Shell verze 3.5.0 sestavení 9593 a WM 6.5 build 23504 jede naprosto bez problémů a v pohodě.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2007
    Příspěvků
    73

    tento problem se mi taky vyskytl, skusil jsem preinstalaci SPBMS, a nic. pak jsem udelal HR, znovu fleshnul ROM, opet HR a do ciste jsem dal SPBMS. vse v poradku, je to na ROM, ktere maji start dole.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. SPB Mobile Shell 3
    Od Watchick v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 111
    Poslední příspěvek: 12-07-2010, 12:14
  2. SPB Mobile Shell 3.0 - VIDEO
    Od CommanderZ_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 5
    Poslední příspěvek: 30-09-2009, 15:46
  3. Eten X 500+ a SPB Mobile shell
    Od mr.petra v sekci Zbývající zařízení E-TEN
    Reakcí: 24
    Poslední příspěvek: 03-01-2008, 19:19