Po reklamaci NEJDE HardSPL a flashování nových ROM
Dobrý den,
nesetkal se někdo s tím že když mu servis vrátil telefon nešlo HardSPL a flashování nových ROM?
Donesl jsem ho s reklamace a že si nahraji novy WM 6.5,hledím a nejde HardSPL,než jsem ho servisoval tak jsem měl 6.5 normálně.Original nová ROM není problém :-(
Děkuji za případné rady
nesetkal se někdo s tím že když mu servis vrátil telefon nešlo HardSPL a flashování nových ROM?
Donesl jsem ho s reklamace a že si nahraji novy WM 6.5,hledím a nejde HardSPL,než jsem ho servisoval tak jsem měl 6.5 normálně.Original nová ROM není problém :-(
Děkuji za případné rady
Ne nemám tam ani SIM ani paměťovou kartu.
Verzi to píše 1,90 Olinex to sice jo ale dal nic,proste to nahrává jen origo.
Ty neoficiální se prostě na 0% zastaví a je to v ...
Verzi to píše 1,90 Olinex to sice jo ale dal nic,proste to nahrává jen origo.
Ty neoficiální se prostě na 0% zastaví a je to v ...
Tak to vypadá že mám naprosto stejný problém nejde mi také odamknout PDA včera se mi vrátil z opravy po kompletní výměně střev budu laborovat pokud na něco příjdu dám vědět chci taky 6.5ky sem si na ně zvykl...........:mad:
Tak vyřešeno dělal jsem dvě chyby mám win7 musel jsem nainstalovat frameworky 3.5 a zapnout je v ovládací panely , programy a funkce , zapnout nebo vypnout funkce tam zaškrtat daný framework , pak jsem udělal fatální blbost že jsem měl v adresáři součastně rozbalený SPL i novou romku to nejde dohromady :D snad jsem pomohl.......
Tak vyřešeno dělal jsem dvě chyby mám win7 musel jsem nainstalovat frameworky 3.5 a zapnout je v ovládací panely , programy a funkce , zapnout nebo vypnout funkce tam zaškrtat daný framework , pak jsem udělal fatální blbost že jsem měl v adresáři součastně rozbalený SPL i novou romku to nejde dohromady :D snad jsem pomohl.......