Vůle a viklání telefonu
Zdravím... Chci se zeptat zda-li tu někdo řeší že se mu viklá horní a spodní část raphaela od sebe,přejetí horní a dolní části přes sebe a vytočení horní a dolní části po přitlačení do rohu horní části. Mně to celkem štve. Dík za reakce...
Záleží na tom, jak moc se to projevuje... Jelikož jde o mechanické věci, tak určitá vůle tam je v toleranci, ale nemělo by to překročit určitou mez. Mám Raphaela před sebou a po vysunutí se viklá skutečně jen neznatelně, v zavřeném stavu je tam jistá vůle v rotaci, ale zase nic zásadního.
V té rotaci to není až tak otravné i když po přitlačení to udělá dobré 3mm. Hlavně jde o rozvírání dvou částí od sebe v zavřeném stavu a o přejetí horní části přes spodní rovněž v zavřeném stavu...
Tak to je moc. Pokud není zařízení nějak mechanicky poškozeno (nadměrné poškrábání, známky pádu...), tak bych reklamoval.
Mně třeba na sobě horní a spodní část nesedí úplně přesně už od začátku - spodní část dole u telefonu asi o 1mm přečnívá a směrem nahoru se ten rozdíl zmenšuje, ale stejně nahoře ta spodní část o krapet přečnívá.
Pokud však vytáhnu klávesnici, tak části k sobě drží perfektně.
Nejdřív mě to trochu štvalo, ale zase pořád lepší, než jako u kámoš, kterému se horní část dala jako zdvihnout do výšky o docela velký kus :D.
Obecně jsem z mechaniky TP velice zklamán.
Pokud však vytáhnu klávesnici, tak části k sobě drží perfektně.
Nejdřív mě to trochu štvalo, ale zase pořád lepší, než jako u kámoš, kterému se horní část dala jako zdvihnout do výšky o docela velký kus :D.
Obecně jsem z mechaniky TP velice zklamán.
Telefon mám téměř jak nový. A nejlepší na tom je že jsem ho s těmi všemi vůlemi a vikláním co jsem popisoval výše na reklamaci ve vps data už měl. Akorát jsem měl smůlu a nic z toho neuznali jako k reklamaci. A oprava na vlastní náklady by oprava stála přes 2000 kč. A k tomu všemu se mi jako bonus přidalo škvrčení a chrčení ve sluchátku při telefonátu a jako další bonus mi dost vynechává a blbne mezerník... To se však začlo projevovat až za nějakou dobu po návratu z vps.
Já jsem taky dost hodně háklivý na tyto věci. Proto jsem začal tuto diskuzi...
A pro příklad přikládám nějaké snímky mého raphaela a vůlí které na něm mám.
1.Vůle mezi horní a spodní částí a jejich rozvírání.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
2.Vytočení horní části proti spodní po přitlačení v rohu horní části.
3.Přejetí horní a spodní části přes sebe.
A reklamace neuznána...!!
A pro příklad přikládám nějaké snímky mého raphaela a vůlí které na něm mám.
1.Vůle mezi horní a spodní částí a jejich rozvírání.
2.Vytočení horní části proti spodní po přitlačení v rohu horní části.
3.Přejetí horní a spodní části přes sebe.
A reklamace neuznána...!!