Jak odeslat vizitku?
Vie mi niekto poradit ci je mozne pri pisani sms resp. nejakym inym sposobom zaslat vizitku o kontaktne (telefonne cislo, meno, ...), tak ako to je mozne pri klasickymch mobiloch ?
Jakou máš ROM? Jakou požíváš aplikaci na správu kontaktů?
Já si na své současné ROM s WM 6.5, SYS 23016 otevřu defaultní aplikaci kontaktů, přidržím stylus na kontaktu, který chci odeslat, vyberu "Send Contact", potom "SMS / MMS". Pak vyberu pole, které chci odeslat, tzn. nejčastěji telefonní číslo a kliknu na "Done" A objeví se mi textová zpráva, kam do pole "To:" napíšu číslo, komu to chci poslat (nebo vyberu jméno) a odešlu. Hotovo.
Já si na své současné ROM s WM 6.5, SYS 23016 otevřu defaultní aplikaci kontaktů, přidržím stylus na kontaktu, který chci odeslat, vyberu "Send Contact", potom "SMS / MMS". Pak vyberu pole, které chci odeslat, tzn. nejčastěji telefonní číslo a kliknu na "Done" A objeví se mi textová zpráva, kam do pole "To:" napíšu číslo, komu to chci poslat (nebo vyberu jméno) a odešlu. Hotovo.
diky, vyskusal som ale mne sa tymto sposobom restartuje TF3D, mam EnergyROM 'Mercury'(21921) Build date 2009/7/22 Manila 2.0, asi prejdem na novsiu verziu EnergyROM 'Photon' (23016) Built date 2009/10/14 Manila 2.1