G-senzo, copy zip file
Dobrý den, mám trochu problém s Diamondem (Eržika)
1) G-senzor nefunguje horizontálně. Ani po kalibraci. Napíše zkalibrováno, ale potom bublina odskočí k levé straně. A už se ani nehne.
2) Při kopírování zazipovaných souborů do paměti, nahlásí chybu nedostatek paměti (je ji dost) a kopírování se breakne.
Krom HR, jsem myslím zkusil vše. Díky za rady.
1) G-senzor nefunguje horizontálně. Ani po kalibraci. Napíše zkalibrováno, ale potom bublina odskočí k levé straně. A už se ani nehne.
2) Při kopírování zazipovaných souborů do paměti, nahlásí chybu nedostatek paměti (je ji dost) a kopírování se breakne.
Krom HR, jsem myslím zkusil vše. Díky za rady.
Tak HR nepomohl ani v jednom případě. Navíc i při kopírovaní z Diamonda na PC mi hází hlášku málo místa na disku u některých souborů. Tak asi zkusim nějakou jinou ROM.
U telefonu preferuju rychlost, spolehlivost a co nejvyšší výdrž baterie. Takže nejlépe bez TF3D apodobných zbytečností. Kterou bych mněl zvolit?
Jaké jsou poslední originání ROMky? Myslim funkčně.
U telefonu preferuju rychlost, spolehlivost a co nejvyšší výdrž baterie. Takže nejlépe bez TF3D apodobných zbytečností. Kterou bych mněl zvolit?
Jaké jsou poslední originání ROMky? Myslim funkčně.
Ja nepouzivam origo ROM, pouzivam Erziku v8 full bez TF3D a jsem naprosto spokojen. ROM je rychla a
stabilni a vydrz na baterie, no, s tim mam trosku obcas problem, ale to je tim, ze nepretrzite posloucham radio
a mam zapnute datove prenosy (zejmena ICQ).
stabilni a vydrz na baterie, no, s tim mam trosku obcas problem, ale to je tim, ze nepretrzite posloucham radio
a mam zapnute datove prenosy (zejmena ICQ).