Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Po flashi nenaběhne

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    May 2009
    Příspěvků
    3

    Nahrál jsem do HTC D2 novou romku.Vše proběhlo v pohodě. Ale když se tel. zapnul,tak naběhle jen ta úvodní obrazovka s názvem a s těma číslama dole (červenýma) a dál se nekoná nic. Fungu ještě nabíjení. Má někdo radu? Počítač ho přez kabel nenajde.

    Upraven název vlákna. admin
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Vstoupit do bootloaderu a prehrat nejlepe oficialni rom.

    Do Bootloaderu se dostaneš tak, že stiskneš tlačítko Volume Down a za držení tohoto tlačítka stylusem provedeš softwarový restart.
    Jinak po kazdem flashi doporucuji vzdy udelat jeste dodatecny HR.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    0

    A jakou jsi nahral?

    Nektere, napr. od Dutyho, vyzaduji novejsi hardspl1.83. Ja mel 1.33 Olinex a stalo mi totez, co popisujes.

    Ale jakmile jsem nahral hardspl1.83, vse hned zacalo fungovat...
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    185

    Do kořene paměťové karty nahraj soubor s novou ROMkou a přejmenuj ho na TOPAIMG.nbh
    Zasuň kartu do slotu telefonu,drž hlasitost dolů a stylusem zmáčkni reset.Hlasitost nepoštěj,dokud nenajede obrazovka flashování.Dále se drž pokynů a vyčkej přeflashování.

    Po každém flashování doporučuji udělat HR ještě před najetím telefonu- drž obě hlasitosti zárověň a při tom stylusem zmáčkni reset.Hlasitost pusť opět až po najetí do menu Hard Resetu.Dále dle pokynú.

    Pokud jsi HR nezkoušel,tak před flashnutím to ještě skus,třeba najede...

    Je dobré mít v zásobě více ROMek pro takovýto případ,kdy se něco pokazí.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    3

    Stalo se mi take to same, je potreba nahrat novejsi hardspl. Rom pak neni nutno davat na kartu staci - hlasitost dolu a stylusem zmackout reset. A pak spustit flash z pocitace, normlane mi to pokazde telefon naslo jako by byl najetej system.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2006
    Příspěvků
    10

    Nové HardSPL už chce celkem dost nových ROM, pokud už máš starší verzi hspl stačí update přes paměťovou kartu, který je rychlejší a bezpečnější stejně jako flash z paměťové karty - popis je na xda ve vláknu pro hspl a soubory taky.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Mio nenabehne:-(
    Od vali_ce4you v sekci Mio
    Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 11-09-2010, 21:43
  2. C530 Nenaběhně
    Od Myschoo v sekci Acer
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 09-05-2009, 11:01
  3. MDA Vario - po restartu nenaběhne
    Od Charli_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 18
    Poslední příspěvek: 01-09-2007, 14:13
  4. Mio A701 nenabehne!
    Od Monster02 v sekci Mio
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 05-07-2007, 16:41
  5. MDA Vario - nenaběhne
    Od pj vario v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 12-01-2007, 19:11