Původně odesláno od
osch
... Už cca dva roky jsem z Brna pryč. Z počátku to ještě bylo trošku možné si "na otočku" ve středu do Brna na sraz zajet, ale v současné době už je to o hubu.
Mám pocit, že nízká účast je způsobena ukončením studia mnoha účastníků brněnských srazů. Co pamatuju, tak středa se vybrala právě proto, že študáci jezdili na víkendy domů. To byl i můj případ. Jak jsem už psal. Nestuduji již a musím makat (rozuměj vydělávat). V současné době v Praze (kde taky jinde hledad slušnější práci v dnešní ekonomické situaci).
Brněnské srazy pro mne osobně byly skvělou možností setkat se s vámi. Zkusme se zamyslet nad budoucností. Navrhuji některý víkendový den v odpoledních hodinách. Takový sraz je pak možno pojmout jako výlet. Je sice pravda, že upomínka formou polední sirény skvěle fungovala, ale středě asi už odzvonilo (což dokazují poslední ne/účasti). Měsíční frekvence by možná mohla být zachována, ale to by se už vidělo. Rok je moc. Možná čtvrtročně. Co vy na to?
Všechny vás pozdravuju. Mějte se pěkně a doufám, že se ještě uvidíme. Ondra osch.