smazání starých položek v kalendáři
žádnej outlook, ve Windows Mobile.
resp. používám Funambol jako zálohu kalendáře a kontaktů. bohužel sem nepřišel na to, jak udělat jednosměrnou synchronizaci (i když ji nastavim v wm funambol klientovi, tak dochází k synchro obousměrné). a já nechci mít kalendář plnej starejch upomínek.
resp. používám Funambol jako zálohu kalendáře a kontaktů. bohužel sem nepřišel na to, jak udělat jednosměrnou synchronizaci (i když ji nastavim v wm funambol klientovi, tak dochází k synchro obousměrné). a já nechci mít kalendář plnej starejch upomínek.
No, ono totiž neexistuje "jednostranná synchronizace". Buď jsou věci v synchronu, nebo ne...
Funambol neznám do detailů, ale na základě znalosti jisných systémů bych to řešil následovně:
[l1st]
Založil bych si nový účet. Možná by bylo jednodušší prostě použít jinou službu - třebas Dashwire nebo MyPhone a sesynchronizovat současný stav.[/*] Pak bych se vrátil ke starému syncu a on-line promazal kalendář. Pak sync s mobilem.[/*] [/l1st]
Výsledek by měl být - na novém účtu (službě) mám zálohu starých věcí (vždycky přístupnou přes web), na novém účtu mám pouze věci, se kterými aktuálně pracuji. Neřeší to zrovna inkrementální (přírůstkový) backup, ale jako okamžité řešení by to mělo pomoct.
Snad jsem se vyňadřil jasně ;) .
PS: Vzhledem k povaze dotazu stěhuji z aplikací do On-line služeb.
EDIT: Zapomněl jsem na kód očíslovaného seznamu...
EDIT2: A pár mezer.
EDIT3: Logická chybka, stačí dva body, ale je zde také problém, na který jsem musel upozornit.
Funambol neznám do detailů, ale na základě znalosti jisných systémů bych to řešil následovně:
[l1st]
Výsledek by měl být - na novém účtu (službě) mám zálohu starých věcí (vždycky přístupnou přes web), na novém účtu mám pouze věci, se kterými aktuálně pracuji. Neřeší to zrovna inkrementální (přírůstkový) backup, ale jako okamžité řešení by to mělo pomoct.
Snad jsem se vyňadřil jasně ;) .
PS: Vzhledem k povaze dotazu stěhuji z aplikací do On-line služeb.
EDIT: Zapomněl jsem na kód očíslovaného seznamu...
EDIT2: A pár mezer.
EDIT3: Logická chybka, stačí dva body, ale je zde také problém, na který jsem musel upozornit.