16 GB SDHC Karta
Prosím o radu
Mám Dell Axim x51v
Nedávno jsem si pořídil 16 GB SDHC kartu,ale přístroj ji nepřečte!
Prosím o radu,děkuji
Mám Dell Axim x51v
Nedávno jsem si pořídil 16 GB SDHC kartu,ale přístroj ji nepřečte!
Prosím o radu,děkuji
Možná se pletu, ale mám pocit, že 51v neuměla karty SDHC, ani na to nebyl žádný opravný patch a snad ani jiná neofi ROMka, která karty SDHC zvládne. Zkus zagooglit.
V tom případě jsem vyhodil 800,-
Přiznám s,že mne to napadlo až po zasunutí do slotu.
Vrátit ale nejde,balí ty karty tak,že se nutně zničí obal.
No nic,zkusím ji prodat.
Díky
Přiznám s,že mne to napadlo až po zasunutí do slotu.
Vrátit ale nejde,balí ty karty tak,že se nutně zničí obal.
No nic,zkusím ji prodat.
Díky
Psal jsem zkus zagooglit.
A kartu si nech, hodí se do foťáku a snad není Dell tvoje poslední zařízení, ne?
A kartu si nech, hodí se do foťáku a snad není Dell tvoje poslední zařízení, ne?
Naco prodávat kartu,když mi funguje jak SD tak i CF.HTCGeeks si pročti a flešni novou rom.Doporučím LennySh L11 nebo Footbalovu v8 nebo tak nějak.
Děkuji za snahu,ale tady to je pro mne asi nadlidský úkol.
Jsem naprostej laik v tady tom,toho Della jsem dostal.
Povídáš flashnout ROM ? Co to je proboha !?
Jsem naprostej laik v tady tom,toho Della jsem dostal.
Povídáš flashnout ROM ? Co to je proboha !?
to Koumes
No vida a pak že nerostou. Jako na smrt jsem na to to...:oops:
to liskaboy
1. ano, jinak ti tam ta karta nepoběží
2. spíš by ses měl ptát ne co?, ale jak?
No vida a pak že nerostou. Jako na smrt jsem na to to...:oops:
to liskaboy
1. ano, jinak ti tam ta karta nepoběží
2. spíš by ses měl ptát ne co?, ale jak?
Njn :D
Jinak na te strance jako prvni odkaz ve foru je Jak flashnout novou rom : How to flash your Axim to WM6.1 a je zde i odkaz na youtube.
Dale si stahni posledni LennySh L11 rom;je potreba se registrovat; a postupuj podle videa.Trva to delsi dobu,ale budes spokojen a hlavne podpora SDHC karet.
Jinak jestli moc neumis EN,tak lze pouzit google.Ale je to napsane i pro laiky :-).Kdyby si potreboval dalsi postrceni,napis sem do tohoto topiku.At to nemusi modi presouvat :-)
Sry za diakritiku,nemam polepky na EN klavce :D
Jinak na te strance jako prvni odkaz ve foru je Jak flashnout novou rom : How to flash your Axim to WM6.1 a je zde i odkaz na youtube.
Dale si stahni posledni LennySh L11 rom;je potreba se registrovat; a postupuj podle videa.Trva to delsi dobu,ale budes spokojen a hlavne podpora SDHC karet.
Jinak jestli moc neumis EN,tak lze pouzit google.Ale je to napsane i pro laiky :-).Kdyby si potreboval dalsi postrceni,napis sem do tohoto topiku.At to nemusi modi presouvat :-)
Sry za diakritiku,nemam polepky na EN klavce :D
díky za odkaz, WM6.1 běží, tušíte někdo jak velká SDHC/CF karta může být použita.
Protože prakticky to vyzkouším až jí koupím, chci asi vzít 16GB SDHC což jsem někde zahlédl není problém.
16GB v pohodě
Protože prakticky to vyzkouším až jí koupím, chci asi vzít 16GB SDHC což jsem někde zahlédl není problém.
16GB v pohodě