Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 10 z 10

Téma: Počasí Manila 2.5

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    21

    Zdravím všechny majitele Htc HD
    Mám takovou malou otázku zda se nedá přidat své vlasní město do manily 2.5
    Tak jak to bylo u Touch Flo 3D za pomoci weather database editor
    pokud ano tak prosim jak na to
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jul 2007
    Příspěvků
    20

    řekl bych že úplně stejně,
    možná je odpověď zde:
    http://translate.google.cz/translate?hl=cs&sl=en&u=http://forum.xda-developers.com/showthread.php%3Ft%3D546141&ei=R-7ISsmzJoemmAPc3J1P&sa=X&oi=translate&resnum=1&ct=r esult&prev=/search%3Fq%3DManila%2B2.5%2Bweather%26hl%3Dcs%26cl ient%3Dfirefox-a%26rls%3Dorg.mozilla:csfficial%26hs%3DqGr
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    To je možná úplně zbytečné. Alespoň u mne to funguje tak, ze je tam My Location. A když jsem připojil internet a dal jsem update, tak se mne zeptal jestli povolím použit Google pro vyhledání polohy a pak si na místo My Location bez problémů dosadil Písek, čili místo kde jsem se právě nacházel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    21

    my location jsem zkošel ale bez úzpěchu i dokonce uměle zadat jako favorita na google maps
    své město.musim přiznat že mi pomohl cab stažený z výše uvedeného odkazu z xda.
    takže pro změnu města nebo přidání města používám JVH3 PPC Manila2.1 Weathercityeditor
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    No taky za lezi na jake ROM to jede, treba na predposledni Energy My Location nefungovalo, ale ted na posledni uz zase bez problemu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    126

    Registr "HKEY_CURRENT_USER/Software/Htc/Manila/Weather.Enable.Current.Location" , nastavit na 1 a je podpora lokace pro počasí. Zkoušel jsem o víkendu a měl jsem tam i malé jihomoravské vísky Babice, Spytihněv .......
    Mám TopazEssential 3.2.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    21

    zkoušel jsem to přes My Location i přes Google maps ale nic nenašel
    verze romky5.2.23016 NRGZ28
    manila 2.5.19191230.2
    Rom Date 21.09.09

    je to poslední dostupná verze od NRGZ28
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Feb 2007
    Příspěvků
    0

    A na te mi to prave taky neslo. Dal jsem ROM z 23.9.09 a na te uz to slo tak jak jsem psal.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    21

    Já jsem si dneska všimnul že už je oprava romky na xda
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Nov 2008
    Příspěvků
    165

    A co TOTO?
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Aktualizace počasí - data počasí nejsou dostupná
    Od Dušan Mrázek v sekci Touch HD
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 22-12-2010, 13:28
  2. Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 27-02-2010, 17:36
  3. NO Manila
    Od honza.chlan v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 14-01-2010, 23:44
  4. Manila 2.5
    Od autobus_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 02-10-2009, 09:04
  5. Manila 2.5
    Od mobilnik v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 26-08-2009, 10:41