12. brněnský sraz ce4you :: Brno, 7. října 2009, U měděné pánve NEBUDE!!!
[color=blue]D v a n á c t ý | b r n ě n s k ý | s r a z[/color]
[color=red][h]Konec srazů v Brně!?[/h][/color]
[color=red]Klici (eventuálně samozřejmě i holky) omlouvám se, ale to nemá cenu! Již třetí sraz za sebou je utrpení a nesejde se nás ani pět:-( - není nás ani na mariáš. Jsou pryč doby když jsem pořádal srazy a bylo nás tam více než 30 zaplnili jsme celou hospodu a nebylo kde sednout. Dnes je to až trapné zamluvím stůl pro 20 osob a pak tam sedíme v pěti. Nechám to otevřené na neurčito, pokud bude chtít dělat další srazy tak jsem pro. Setkáme se jednou za rok, vše zařídím, pokecáme, pochlubíme se novinka, zavzpomínáme... .
Věřím, že vám srazy v Brně byli k užitku... Snad se k nim i vrátíme
Nashledanou Pekro
[/color]
[s]Termín dalšího srazu se blíží!!![/s]
Takže dámy a pánové, [color=red]potvrzujte prosím 100% účast a to tak, že mi pošlete soukromou zprávu PeKro. Můžete doplnit i zařízení, které aktuálně používate ať víme na co se můžeme těšit.[/color]
Novým i náhodným návštěvníkům webu, méně pozorným, nepozorným či nevšímavým čtenářům opět opakuji, že na sraz může přijít každý, nejde o žádnou uzavřenou společnost vyvolených, jak si mnozí stále mylně myslí. Podmínkami jsou jen zájem o "problematiku" PDA a smartphone a peníze na zaplacení vlastní konzumace. Srazy se dělají pro vzájemnou výměnu poznatků a zkušeností. Doporučuji návštěvu srazu především nováčkům, kteří s Pocket PC - Windows Mobile zařízeními začínají (nebo by chtěli začít) a potřebují poradit či jen "naťuknout" a stejně tak i těm, kteří zvažují nákup nějakého zařízení nebo příslušenství.
[color=blue]osazenstvo: (ti s hvězdičkou potvrdili účast na 100%)[/color]
pekro (HTC Touch HD s Duttys HD WM6.5 R14, Evolve Survivor)*
ŠamotZdeny*
kubisz (treo 750 a ipaq hx2410)
Superbobo75*
3*/4 - stanovuji limit na 25 lidi!!!
[s]navrhnutý termín: (první středa v říjnu 2009)
den: středa 7.10. 2009[/s]
místo: Restaurace U měděné pánve (rezervace PeKro)
začátek: 18:00 h.
Kontakt: U měděné pánve
[color=red][h]Konec srazů v Brně!?[/h][/color]
[color=red]Klici (eventuálně samozřejmě i holky) omlouvám se, ale to nemá cenu! Již třetí sraz za sebou je utrpení a nesejde se nás ani pět:-( - není nás ani na mariáš. Jsou pryč doby když jsem pořádal srazy a bylo nás tam více než 30 zaplnili jsme celou hospodu a nebylo kde sednout. Dnes je to až trapné zamluvím stůl pro 20 osob a pak tam sedíme v pěti. Nechám to otevřené na neurčito, pokud bude chtít dělat další srazy tak jsem pro. Setkáme se jednou za rok, vše zařídím, pokecáme, pochlubíme se novinka, zavzpomínáme... .
Věřím, že vám srazy v Brně byli k užitku... Snad se k nim i vrátíme
Nashledanou Pekro
[/color]
[s]Termín dalšího srazu se blíží!!![/s]
Takže dámy a pánové, [color=red]potvrzujte prosím 100% účast a to tak, že mi pošlete soukromou zprávu PeKro. Můžete doplnit i zařízení, které aktuálně používate ať víme na co se můžeme těšit.[/color]
Novým i náhodným návštěvníkům webu, méně pozorným, nepozorným či nevšímavým čtenářům opět opakuji, že na sraz může přijít každý, nejde o žádnou uzavřenou společnost vyvolených, jak si mnozí stále mylně myslí. Podmínkami jsou jen zájem o "problematiku" PDA a smartphone a peníze na zaplacení vlastní konzumace. Srazy se dělají pro vzájemnou výměnu poznatků a zkušeností. Doporučuji návštěvu srazu především nováčkům, kteří s Pocket PC - Windows Mobile zařízeními začínají (nebo by chtěli začít) a potřebují poradit či jen "naťuknout" a stejně tak i těm, kteří zvažují nákup nějakého zařízení nebo příslušenství.
[color=blue]osazenstvo: (ti s hvězdičkou potvrdili účast na 100%)[/color]
pekro (HTC Touch HD s Duttys HD WM6.5 R14, Evolve Survivor)*
ŠamotZdeny*
kubisz (treo 750 a ipaq hx2410)
Superbobo75*
3*/4 - stanovuji limit na 25 lidi!!!
[s]navrhnutý termín: (první středa v říjnu 2009)
den: středa 7.10. 2009[/s]
místo: Restaurace U měděné pánve (rezervace PeKro)
začátek: 18:00 h.
Kontakt: U měděné pánve
Tak jsem si zrovna rikal, ze vyrazim z prace smer sraz, ale jeste preventivne mrknu, jestli se nakonec nezrusil a ono jo. Omlouvam se prevelice, bude se mi po vas styskat, ale asi to opravdu nema cenu hrotit za kazdou cenu. PeKrovi patri veskera cest a pocty a jestli bude tak hodnej a zorganizuje to jednou za rok, tak snad i lidi budou natesenejsi :o)
Ja za sebe hlasoval pro ano, ale mene casto.
Ja za sebe hlasoval pro ano, ale mene casto.
no a co takhle si zajit na skopek? ja uz sem si udelal volno...kdo i tak prijde? nemusime jit do MP, ale klido nekam bliz do mesta...nebo dal? ozvete se...
Holt budete muset jezdit do Prahy :D
Koukám, že to dopadá jako s velkými víkendovými srazy - když byly v Krkonoších a v okolí Prahy či na Vysočině, tak Moraváci řvali, že je to dalako. Tak se udělal v Bzenci a dorazilo tam z Moravy tak 10 % lidí. :((
Koukám, že to dopadá jako s velkými víkendovými srazy - když byly v Krkonoších a v okolí Prahy či na Vysočině, tak Moraváci řvali, že je to dalako. Tak se udělal v Bzenci a dorazilo tam z Moravy tak 10 % lidí. :((
Ahoj.Celý den byla v práci divočina,tak jsem nestíhal se podívat na net.V18:45 se přiřítím do Cu pánve,vyběhnu po schodech nahoru.Tam nikdo z CE,žádné telefony/PDA na stole,prostě nic.Sednu do auta,a zklamán jedu domů...Budu muset vyrazit do Prahy. Zdeny
Ahoj.No vidíš,zrovna Tebe Kato jsem pořeboval! Vario je mrtvé,ať žije Vario (III).Tomík zlobí,a Ty by jsi mu dokázal domluvit.Dokonce jsem zjstil,že tam nemám ani Internet Explorer,či jiný prohlížeč.Ještě sedím v Internetcafé u Grandu. Zdeny
Ahj. Kluci. Omlouvám se že jsem se ani neozval. Už cca dva roky jsem z Brna pryč. Z počátku to ještě bylo trošku možné si "na otočku" ve středu do Brna na sraz zajet, ale v současné době už je to o hubu.
Mám pocit, že nízká účast je způsobena ukončením studia mnoha účastníků brněnských srazů. Co pamatuju, tak středa se vybrala právě proto, že študáci jezdili na víkendy domů. To byl i můj případ. Jak jsem už psal. Nestuduji již a musím makat (rozuměj vydělávat). V současné době v Praze (kde taky jinde hledad slušnější práci v dnešní ekonomické situaci).
Brněnské srazy pro mne osobně byly skvělou možností setkat se s vámi. Zkusme se zamyslet nad budoucností. Navrhuji některý víkendový den v odpoledních hodinách. Takový sraz je pak možno pojmout jako výlet. Je sice pravda, že upomínka formou polední sirény skvěle fungovala, ale středě asi už odzvonilo (což dokazují poslední ne/účasti). Měsíční frekvence by možná mohla být zachována, ale to by se už vidělo. Rok je moc. Možná čtvrtročně. Co vy na to?
Všechny vás pozdravuju. Mějte se pěkně a doufám, že se ještě uvidíme. Ondra osch.
Mám pocit, že nízká účast je způsobena ukončením studia mnoha účastníků brněnských srazů. Co pamatuju, tak středa se vybrala právě proto, že študáci jezdili na víkendy domů. To byl i můj případ. Jak jsem už psal. Nestuduji již a musím makat (rozuměj vydělávat). V současné době v Praze (kde taky jinde hledad slušnější práci v dnešní ekonomické situaci).
Brněnské srazy pro mne osobně byly skvělou možností setkat se s vámi. Zkusme se zamyslet nad budoucností. Navrhuji některý víkendový den v odpoledních hodinách. Takový sraz je pak možno pojmout jako výlet. Je sice pravda, že upomínka formou polední sirény skvěle fungovala, ale středě asi už odzvonilo (což dokazují poslední ne/účasti). Měsíční frekvence by možná mohla být zachována, ale to by se už vidělo. Rok je moc. Možná čtvrtročně. Co vy na to?
Všechny vás pozdravuju. Mějte se pěkně a doufám, že se ještě uvidíme. Ondra osch.
Mě taky bylo divné, proč to děláte v týdnu :? , když v sobotu by mohli dorazit i přespolní - děti vysadí třeba u Mekáče nebo kina, maminu s platební/kreditní kartou u nějakého nákupního centra/šopink parku :D a sámi se vydají na sraz. V Praze to takto funguje už od listopadu či prosince 2004.
Nechci vám vnucovat svůj názor, záleží na vás. Navrhoval bych toto vlákno zamknout a založit nové, kde by se diskutovalo, zda brněnské srazy ano či ne a pokud ano, tak jak často a hlavně v které termíny. Ideální by bylo, kdyby diskutovali hlavně ti, kteří pak na srazy budou chodit. ;)
Myslim si také, že je to rozumné 12 sraz nebyl :-( a tak tema zamykám.
Nad dalším osudem brnenských srazu diskutujte zde
Nad dalším osudem brnenských srazu diskutujte zde