56. pravidelný pražský sraz ce4you :: Praha, 17. října 2009, SteakBar Levandule
Dovoluji si vás opět pozvat na další setkání všech příznivců mobilních zařízení a ce4you, tj na 56. pravidelný pražský sraz ce4you, který se bude konat v sobotu 17. října 2009 na tradičním místě a v tradiční dobu (viz link), tedy SteakBar Levandule, Staromlýnská 493/3, Praha 9 - Vysočany, tel: 777 336 772, GPS: Loc: 50°6'32.517"N, 14°29'54.329"E od 14 do 22 hodin. Pokud chcete něco odborného či poradit, raději přijďte do 17. hodiny a samozřejmě to napište do tohoto vlákna. Jako vždy budete mít možnost prohlédnout si zařízení, příslušenství, softy..... něco zakousnout a trošku popít.
Novým i náhodným návštěvníkům webu, méně pozorným, nepozorným či nevšímavým čtenářům opět opakuji, že na sraz může přijít každý, nejde o žádnou uzavřenou společnost vyvolených, jak si mnozí stále mylně myslí. Podmínkami jsou jen zájem o "problematiku" PDA a smartphone a peníze na zaplacení vlastní konzumace.
Srazy se dělají pro vzájemnou výměnu poznatků a zkušeností. Doporučuji návštěvu srazu především nováčkům, kteří s Pocket PC - Windows Mobile zařízeními začínají (nebo by chtěli začít) a potřebují poradit či jen "naťuknout" a stejně tak i těm, kteří zvažují nákup nějakého zařízení nebo příslušenství.
Více informací k místu a době konání tohoto (a také dalších pražských srazů v roce 2009) srazu najdete v této diskuzi.
Informace o všech srazech ce4you najdete zde.
Pokud je něco najasné, zeptejte se v tomto vláknu nebo mi napište soukromou zprávu.
Novým i náhodným návštěvníkům webu, méně pozorným, nepozorným či nevšímavým čtenářům opět opakuji, že na sraz může přijít každý, nejde o žádnou uzavřenou společnost vyvolených, jak si mnozí stále mylně myslí. Podmínkami jsou jen zájem o "problematiku" PDA a smartphone a peníze na zaplacení vlastní konzumace.
Srazy se dělají pro vzájemnou výměnu poznatků a zkušeností. Doporučuji návštěvu srazu především nováčkům, kteří s Pocket PC - Windows Mobile zařízeními začínají (nebo by chtěli začít) a potřebují poradit či jen "naťuknout" a stejně tak i těm, kteří zvažují nákup nějakého zařízení nebo příslušenství.
Více informací k místu a době konání tohoto (a také dalších pražských srazů v roce 2009) srazu najdete v této diskuzi.
Informace o všech srazech ce4you najdete zde.
Pokud je něco najasné, zeptejte se v tomto vláknu nebo mi napište soukromou zprávu.
Letadlo? Ja myslel, ze cestujes jenom po kolejich. :D
Snad tentokrat taky dorazim, zatim nevidim duvod, ktery by tomu branil.
Snad tentokrat taky dorazim, zatim nevidim duvod, ktery by tomu branil.
Neblázni, to bych si musel vzít vždycky den dovolenné, abych se dostal vlakem do práce. Autem to jedu dle předpisů 40, "ízy rajdr" 50, když pospíchám 29 minut a vlakem by to trvalo 3 h 50 min. :mad: a tolik času fakt nemám.
V listopadu to zatím vypadá nadějně. Pokud mě do té doby nevyhodí, tak bych měl přijít. Pokud vyhodí, tak přijdu i v prosinci.:D :D :D
V listopadu to zatím vypadá nadějně. Pokud mě do té doby nevyhodí, tak bych měl přijít. Pokud vyhodí, tak přijdu i v prosinci.:D :D :D
Proč by tě vyhazovali? Šťouráš snad do něčeho, do čeho nemáš? :D
Hm...už to vidím, že zase skončím u rozlévaného patoku :(
Hm...už to vidím, že zase skončím u rozlévaného patoku :(
Bude to můj první sraz...ale rád přijdu....mám looxe n560, v tuto chvíle nefunkční, praskl mi displej, koupil jsme novej, vyměnil jej a ten jen bíle svítí, tak třeba se na to bude mít chuť někdo podívat:)
Jasně. Vezmu si na to Hardvérový urychlovač :yes:
Budete mít na srazu někdo HD? Jeden uživatel by možná (:?:) chtěl vyzkoušet zobrazení nějakých webovek, tak kdyby chtěl přijít.....