Kalendář v TF3D - týden
Dobrý den,
můžete mi prosím poradit jak v kalendáři zapnout "týdenní přehled"? Nabízí se mi pouze možnosti "den" a "měsíc", které mi neumožňují rychlý přehled schůzek v daném týdnu. WM6.1, zapnuté TF3D.
Děkuji
Mirek
můžete mi prosím poradit jak v kalendáři zapnout "týdenní přehled"? Nabízí se mi pouze možnosti "den" a "měsíc", které mi neumožňují rychlý přehled schůzek v daném týdnu. WM6.1, zapnuté TF3D.
Děkuji
Mirek
tak to jde pouze u verze TF3D 2.5, ale pokud mas TF3D 1 nebo 2.1.5 to nejde - tam je jen den/mesic, jinak se musis prepnout pouze do klasickyho win kalendare
Z tohoto dôvodu som v TF3D zrušil záložku kalendár a klasický wm kalendár som namapoval cez Advanced Config na soft tlačítko. V praxi je kalendár v starom TF3D prakticky nepoužiteľný :no:
Děkuji Vám za odpověď. Verze mého TF3D je 2.1.38 :(. Lze provést upgrade na novější - tedy na 2.5, který týdenní přehled podporuje?
Děkuji
Děkuji
záleží od toho aké zariadenie máš, u QVGA by nemal byť problém alu u VGA dočasne samostatný 2.5 TF3D nie je iba celý ROM ale pracuje sa na tom viz: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=562531
Ja osobne iba podľa svojich skúseností - skúsil som za týždeň asi 7 rôznych neofiko verzií ROM WM6.5 bez TF3D, s novým aj starým TF3D, ale všetky mali chyby. Ja osobne čakám na ofiko WM6.5 s novým TF3D, ktorá má byť na HTC PRO2 dostupná od budúceho pondelku. Už ma nebaví experimentovať, chcem aby mi device fungovalo... :D
Have nice day
Have nice day
Jelikož mám Touch Pro 2, tak displej je WVGA, alespoň dle údajů o telefonu. Dělalo se snad více typů? Na WVGA změna půjde? Děkuji.
Jde, udělej si HardSPL, a vyber si ROM. Ale žádná myslím není úplně bez chyb,tady si vyber . Sám jsem jsem zvědav, jakou verzi TouchFlo uvolní do upgradu na WM 6.5. Mě osobně verze 2.5 nesedí, ale ..... uvidíme
Potřeboval bych poradit. Mám TP2 s WM 6.5 a češtinou. Používám klasický kalendář, protože ten od HTC je hrůza. Na TP1 se daly v kalendáři přesouvat jednotlivé události tím, že jsem je chytil za okraj a přesunul jinam (jako v klasickém Outlooku). Ale na TP2 tohle přetážení roluje celý kalendář, nedá se událost přesunout na jiný čas, pouze volbou Upravit a potom ve formuláři změnit čas začátku.
A dotaz druhý: který kalendář kdo používáte? Na tom klasickém mi vyhovuje, že vidím, kdy mám obsazený čas a kdy volno, ale u např. SBSH jsou pouze jednotlivé události s časy začátku a konce.
Díky za radu
A dotaz druhý: který kalendář kdo používáte? Na tom klasickém mi vyhovuje, že vidím, kdy mám obsazený čas a kdy volno, ale u např. SBSH jsou pouze jednotlivé události s časy začátku a konce.
Díky za radu
Možná se pletu, ale mám pocit, že zaměňuješ kalendář (ať již ten deflautní od MS nebo něco doinstalovaného-Pocket Informant, Agenda One, Agendus,....) a jeho zobrazení na today (TouchFlo, Spb Mobille Shell, Spb Diary, SBSH POcket Breze).
Nemyslím zobrazení kalendáře na Today, protože mám zapnutý Touch Flo tak tam mám klasicky přehled nastávajících schůzek. Ale myslím standartní kalendář ve WM, který je podobný Outlooku na PC. U starého TP1 se daly jednotlivé schůzky přesouvat tažením za levý okraj, ale na TP2 to nejde. Myslím tím v denním přehledu, ne v programu jednání.