Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: Nejde zapnout WiFi

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    15

    Zdravím,
    WiFi mi v poslední době normálně chodila (používám telefon asi 3/4 roku). Dneska ale nemůžu v comm manageru Wifi zapnout. Když jí zapnu, chvíli to přemýšlí a pak tam zase naskočí, že je vypnutá. Když to zkusím přes jinou aplikaci (WiFiFoFum), normálně by to mělo přemýšlet a zapnout, ale teď se to chová podezřele rychle a nic se samozřejmě nezapne (jakoby to nic nezapínalo). Čas od času mi naskočí chybová zpráva, že program device.exe selhal. Nevíte někdo, co s tím? Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    První rada je soft reset - zkoušel jsi? Mě se taky čas od času wifi nechce připojit se stejnými příznaky. Soft reset to prozatím vždy vyřešil.
    Dále pokud to nepomůže, napiš jakou máš verzi ROM, jestli origo, nebo ne. V tom se pak může hledat další řešení.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    15

    Soft reset jsem několikrát zkoušel a nepomohlo to. Verze mojí ROM je 1.14.479.3 (25874) WWE a je to originální neflashovaná přímo z obchodu. Dík za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Obyvatel SMob
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    357

    V registrech jsi se nějak nehrabal?
    Možná by stálo za to přehrát novější ofic ROM 1.56 [atd další následující čísla si z hlavy nepamatuju]. Je rychlejší a pár chyb je tam opraveno. Problém to stoprocentně vyřeší. Stejně tak to vyřeší i obyčejný HR. Jinou radu bohužel asi nemám.. Kdybys měl neoficiální ROM, tak by se daly najít možné další příčiny.
    Nezapomeň na zálohu!
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    15

    V registrech jsem se bohužel nehrabal... Ještě než se odhodlám pro HR nebo flash, zkusím pohledat někde na internetu podobné problémy a počkat, než se někdo ozve. Každopádně děkuji za pomoc.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Zkus záloha - HR - obnova, ale je možné, že ten problém se tí opět s obnovou dostane zpět.
    Můžeš pak tedy vyzkoušet nějakou starší zálohu. Moje zkušenost je, že je většinou rychlejší udělat HR a pak čistou instalci (samozřejmě PIM syncnout a ostatní nastavení a data zazálohovat nebo vyexportovat ručně). Trvá to podstatně méně než čekání na nějakou radu, která většinou stejně problém nevyřeší.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    15

    Tak jsem zazálohoval osobní data (SMS, foto apod.) pomocí SPB backup a provedl hard reset. Vyzkoušel jsem WiFi - funguje, obnovil jsem a znovu vyzkoušel - funguje... Zřejmě šlo o nějaký driverový nedostatek (nebo poblbání) ve windows - když jsem před HR otevřel windowsovské nastavení WiFi (jak se tam dá připojit k sítím), místo dvou karet (Připojení k WiFi, řadiče) tam byla jen jedna karta, a to s řadiči...

    Děkuji moc za spolupráci, HR můj problém vyřešil... :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. 560 a newplow 032 - nejde zapnout
    Od robuso_ce4you v sekci Fujitsu Siemens Computers
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 30-05-2008, 14:30