Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 11 z 11

Téma: Kdo potřebuje poradit s navigací IGO 8,nebo TomTom pro HD klidně se ptejte :)

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    80

    Kdo potřebuje poradit s navigací vše sem,není problém.

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    139

    Uměj už konečně navigovat v ČR na čísla popisná jako Garmin nebo Smartmaps?



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    80

    Na čísla popisné naviguje IGO 8 i TomTom bez jakéhokoliv problému.IGO navíc umí i přijímat TMC hlášení o dopravní situaci pomocí programu Hyper GPS.Mám nainstalované obě navigace a maximální spokojenost.

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    35

    trápí mě docela banální,ale přesto problém se zmizením IGO8 do pozadí při manuálním přepnutí do modu telefonování.Igo běží na pozadí a někdy se objeví v task baru a někdy ne,podle toho jakou mam zrovna ROM a často i řekl bych podle nálady meho HDčka.Hlasová navigace jede,dle spotřeby paměti v task baru okolo 70-81% vím,že někde běží.Řeším to OPĚTOVNÝM spuštěním přes ikonu v programech.Je na to nějaký fígl ?- tomsoft to má 100% nějak vyladěný...... díky za info

  5. #5
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    jj, je to tak.... IGO nebo ROM v HD nebo obojí si dělají co chtějí. Když je aktivní navigace a někdo zavolá, tak se zobrazí aplikace Telefon. Na některých ROM, IGO zůstane nahoře a lze alespoň vidět trasu. Na některých ROM to tak bohužel není. Tak jsem si namapoval HW tlačítko (šipka) jako ALT+TAB a stiskem toho tlačítka se vždy přepnu zpět do IGO.
    Komu ale nevadí fakt, že při hovoru nevidí mapu, nevadí, po kukončení hovoru se IGO zobrazí samo.

    P.S.
    K autorovi vlákna:
    Není tady už dost sekcí pro IGO?

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    35

    tome,tim namapováním myslíš přez AE button.používám tvoji onkolog 1.1 ROM a vim že když stisknu šipku 3x tak nabehne seznam kde vyberu "seznam spuštěných app-----a a a tam IGO taky není... " jinak mám spíše tento problém,když chci sám někomu volat a místo abych IGO vypnul nebo možna nejak shodil jdu na zelene tlačítko telefonku nebo nekdy přez domeček ... jinak jsem si všiml u tveho skinu mas na IGO nad ikonou reproduktoru vpravo malou ikonu telefonniho sluchatka -používám skiny ,sys od tebe a nevim na co je a jak jsi ji tam dostal,ale hadam ze je to k tomu výše zmíněnému navigování za průběhu hovoru..
    jinak z jiného soudku vím ,ze jsi fanda stahování TMC z RDS či co - pro info o doprave-tak mnohem lepší a dnes už dostupná za 2-3tis je klasická CB autovysílačka kde je informace naprosto bezprostrední beze zpozdení včetne info kolik minut trva objeti kolony a kolik vystání fronty... nehlede na to ze muzete komunikovat s řidičem kamionu aby vas pustil na uzke ceste pred sebe nebo naopak vyplísnit nekoho za krutý manevr yes DOPORUČUJÍ 9/10

  7. #7
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    jj, AE Button. Já jsem si ho jen upravil z důvodu IGO. To co je v rom je výchozí
    Ke skinu ... v Dimka - TomSoft je právě to tlačítko telefonku na vyvoláni aplikace telefon, takže se nemusí nic zavírat nebo používat "Domeček". Po ukončení hovoru se igo opět samo zobrazí a není třeba na nic šahat.

    Ze CB jsem si užil dost...asi 10 let jsem se tomu věnoval na 100%, dnes ... zbyla jen 5/8 na střeše



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    35

    přidán na plochu IGO telefonek NASTAVENI/OBRAZOVKA MAPY/VÍCE/TELEFON zatržení a ejhle ono to tam je a funkuje i navrat. díky vyřešeno
    zkusím jeste přijímat hovory přez šipku /alt tab/ ..... Ď

  9. #9
    Občasný diskutér
    Registrace
    Jan 2009
    Příspěvků
    139

    Citace Původně odesláno od R@!s3r
    Na čísla popisné naviguje IGO 8 i TomTom bez jakéhokoliv problému.IGO navíc umí i přijímat TMC hlášení o dopravní situaci pomocí programu Hyper GPS.Mám nainstalované obě navigace a maximální spokojenost.
    Opravdu to umějí na všechna čísla popisná v ČR? Které mapy to již obsahují?

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    80

    Nejnovější mapy pro IGO 8 najdeš http://www.wbuilder.eu/navigace-mapy-mapove-podklady-iGO-8-Amigo.htm

    Na číslo popisné to nefunguje jen v malých městečkách a vesnicích.

  11. #11
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    to R@!s3r

    Díky za snahu pomáhat, ale iGO i TomTom tu mají svá fóra, takže v diskuzi pokračujte, prosím, tam.

Podobná témata

  1. Reakcí: 11
    Poslední příspěvek: 07-07-2007, 14:15
  2. oblibene polozky v navigaci TomTom
    Od Tom07 v sekci TomTom
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 29-06-2007, 17:52