OperaMini-dotaz na povolení připojení k síti
Prosím o radu, jak nastavit, aby se Opera Mini po každé změně prohlížené stránky neptala na povolení k připojení k internetu. "Tato sada aplikací MIDlet není důvěryhodná, v tomto případě povolit?"
Nějak se mi nedaří najít radu... :-(
Díky!
HTC TyNT II (T-mobile Vario)
intent MIDlet Manager
Opera Mini 4.0, Opera Mini 5.0beta
Nějak se mi nedaří najít radu... :-(
Díky!
HTC TyNT II (T-mobile Vario)
intent MIDlet Manager
Opera Mini 4.0, Opera Mini 5.0beta
Stahni si certifikovanou (podepsanou) verzi Mini Opery, ktera se zepta jednou a zvolis si volbu "uz se nikdy neptat".
Na uvodni strance MiniOpery nedavej ke stazeni hned tu verzi, ktera se nabidne, ale vyber odkaz pro stazeni dalsich variant a tam zvol nekterou z moznosti (Verisign nebo Thawte)
Na uvodni strance MiniOpery nedavej ke stazeni hned tu verzi, ktera se nabidne, ale vyber odkaz pro stazeni dalsich variant a tam zvol nekterou z moznosti (Verisign nebo Thawte)
Tak asi jsem lama, ale nemůžu žádnou tu "ověřenou" verzi najít. Ale to je fuk, stáhnul jsem si Jbed javu a v ní se opera mini 4.2 zeptá jenom jednou a pak už jede bez dotazů, navíc v tom jede o hooodně rychlejc. Mam teď ale jinej problém - ten Jbed mi při instalaci nikdy neudělá zástupce do Programů a tudíž si ho nemůžu dát do nabídky na úvodní obrazovce HTC. Neví někdo, jak dodatečně vytvořit ikonu pro program nebo zástupce do menu? Díky...
Verze JBed 20080222.3.1
Verze JBed 20080222.3.1
Ohledně stažení certifikované verze - je dostupná při stažení přímo ze zařízení, na webu přes PC ji taky nevidím.
Odkaz je potřeba vytvořit jako klasického zástupce na spouštěcí soubor Java Environmentu s parametrem identifikátoru aplikace. Pro asi nejrozšířenější Esmertec JBed je to: "\Windows\jbed.exe" -run s1_
kde windows\jbed.exe nahradíš cestou ke spouštěcímu souboru JRE dle tvé instalace a -run s1_ je spuštění midletu číslo 1, pokud máš nainstalovanou například právě a jen jednu java aplikaci, pak to bude -run s0_ a evtl. analogicky
Můžeš si přes TotalCommander zkopírovat např. zástupce na samotný Jbed, a zeditovat ho dle výše uvedeného.
Odkaz je potřeba vytvořit jako klasického zástupce na spouštěcí soubor Java Environmentu s parametrem identifikátoru aplikace. Pro asi nejrozšířenější Esmertec JBed je to: "\Windows\jbed.exe" -run s1_
kde windows\jbed.exe nahradíš cestou ke spouštěcímu souboru JRE dle tvé instalace a -run s1_ je spuštění midletu číslo 1, pokud máš nainstalovanou například právě a jen jednu java aplikaci, pak to bude -run s0_ a evtl. analogicky
Můžeš si přes TotalCommander zkopírovat např. zástupce na samotný Jbed, a zeditovat ho dle výše uvedeného.