ANRYL WM 6.5.1 česká ROM 23064 native
Po nahrání sem se nedostal ani do nastavení komunikace protože byl vypnutý vysílač. Projistotu sem udělal HR. Mobil se sekal až hrůza, každou minutu samovolný restart a o sinchonizaci ani nemluvím.
je teda zajímavé, že jsi mi neodpověděl 1.listopadu jsem psal to samé, že se mi taky pořád samovolně restartuje a jestli mi někdo může poradit?
já tu ROM nenapsal ani jí nerozumím, takže ti nemám co napsat, zkusit jiný rádio, vícekrát to flashnout, stáhnout ROM znovu... možností je... mě to maká v pohodě a to je důležitý ;)
Používáš tedy poslední vydanou ROM? Jaké máš rádio? Já zkoušel i jiné rádia a flashoval jsem poslední dvě ROM a výsledek pořád stejný.
už asi 4 měsice mam anryl 2.65, radio 1.15.25.14 a max spokojenost:) vydrž o 80% vic než eržika (tetka mám ještě 64%bat. od rána) ,všechny signaly vyborné ,tel se občas sekne taky tam toho narvalné ;) ale mužu tuhle kombinaci doporučít
Jak jste flashovali? Já to dělal klasicky přes USB kabel, že by to bylo tím? Funguje vám synchronizace? Ta mi pak taky nefungovala.
ja to nehral do tel a potom normalni postup ,tuto rom ji mam dokonce ješte zabalenou v tel pro každy připad ,podle mně ,ale musi byt jedno jak ji tam nahraješ :)
Proč mi to nejde flashout? Přejmenoval jsem soubor ruu_signed.nbh na DIAMIMG.nbh, zkopíroval do interní paměti zařízení a zmáčknul reset + volDN+tlačítko šipka zpět a skočilo to do trikolory a potom napsalo Trigger USB Host.. a nic se nedělo.
Když to dělám přes ActiveSync připojení z PC, tak se mi to nainstaluje, ale pořád se mi Diamond zasekává, nebo restartuje. Radio mám 1.17.25.09 a už si s tím fakt nevím rady. Pro upřesnění jestli mluvíme o stejné verzi. Stáhl jsem: 12-10-09 23064 fix ringtone
tak verze 30-9-2009 23420 100%csy fungovala, ale po restartu nastal HR a customizace, kterou verzi tedy používáte, která je nějaká normální použitelná?
Když to dělám přes ActiveSync připojení z PC, tak se mi to nainstaluje, ale pořád se mi Diamond zasekává, nebo restartuje. Radio mám 1.17.25.09 a už si s tím fakt nevím rady. Pro upřesnění jestli mluvíme o stejné verzi. Stáhl jsem: 12-10-09 23064 fix ringtone
tak verze 30-9-2009 23420 100%csy fungovala, ale po restartu nastal HR a customizace, kterou verzi tedy používáte, která je nějaká normální použitelná?
Jen Drobna rada - mel jsem s touhle rom podobny problem se stejnym radiem a pomohla instalace rillphone cabu 1.15 - pridavam odkaz odkud stahnout - http://filezone.ro/files/109818_q20w...1.15.25.14.CAB doufam ze pomuze.Jinak rom vypada velice solidne tak bych ji hned nezatracoval a spis doporucil trochu cist ve forech - jak tady tak na xda-dev.
Díky za odpověd. Mě totiž nepomohlo ani MTTY. Odkaz sice není kompletí a použitelný, ale zkusím to pak pohledat, ted budu tři dny pryč z domu v práci, tak já čas na všelijaké pročítání moc nemám. Chtěl jsem přejít na tuto ROM z Eržiky, ale nedařilo se.
http://filezone.ro/files/109818_q20we/Rilphone%20for%20Radio%201.15.25.14.CAB - tak to zkousim jeste jednou snad se zobrazi spravne.Pro zmenu mam v pocitaci Office 2010beta a pri synchru to vyhodi tuhle hlasku - Došlo k chybě aplikace Exchange ActiveSync. Pokud tyto problémy potrvají, obraťte se na správce serveru Exchange Server.Pokud by nekdo mel nejakou zkusenost v cem je problem tak uvitam radu.Ps s jinymi verzemi rom , vcetne te od Hojase a dalsimi variantami 6.5.3 to jelo fpohode,tak nevim jestli neni nejaky problem mezi klavesnici a uzivatelem nebo je nejaka kulisarna v tehle ROM :)
Nevíte někdo, jak to udělat aby zase byl Start nahoře a celá ta spodní lišta vypadala tak, jako dřív? Poslední dobou to takhle vypadá na více a více ROMkách a dle mého názoru je to hruuuza! Bohužel, nevím jak se toho zbavit :(
Posledni verze ROMky ktera ma start nahore je verze 6.5. Od verze 6.5.1 je jiz tlacitko Start dole z duvodu lepsiho ovladani a intuitivnosti (a predelat to nastesti nejde). Na PC se systemem Windows je standartne tlacitko Start take vlevo dole.
Nojo, to máš pravdu. Na druhou stranu ale si myslím, že všichni, co doposud WM používali pro OK, nebo X klikat napravo nahoru. Takže změna zvyku. A ty co to vidí poprvé z toho musí být paf, protože dost často se nevejde celý popisek do tlačítka, takže v TouchFlo je místo "Actualize now" jen "Actu....". Nevím, tahle změna mi prostě dobrá nepřijde... Ale hádat se nebudu :)