Jméno v Bluetooth
Zdravím všechny.Potřeboval bych radu jak přejmenuji název Bluetooth v mém Diamondu.Nikde jsem to nenašel.Díky moc
název zařízení BT , předpokládám :
Nastavení-komunikace-bluetooth-advanced-tapnout na zařízení a podržet - první položka pop-up menu je EDIT :)) :))
Příště doporučuji manuál - je to rychlejší .....
Nastavení-komunikace-bluetooth-advanced-tapnout na zařízení a podržet - první položka pop-up menu je EDIT :)) :))
Příště doporučuji manuál - je to rychlejší .....
Chápete dobře - přejmenovat lze pochopitelně pouze spárovaná /= zobrazená v seznamu/zařízení...Po spárování se v seznamu objeví jejich "label" ,např. JABRA BT620s - můžete editovat např. na "sluchátka k TV"...
Tys nepochopil, ze on chce prejmenovat nazev SVEHO ZARIZEN, tj. Diamonda, nikoliv nejakeho sparovaneho zarizeni. Doporucujes, at si precte manual a sam poradne nectes :)
MOmentalne ale nevim, kde se to dela, sam to mam zmeneno, ale nemuzu to najit :(
MOmentalne ale nevim, kde se to dela, sam to mam zmeneno, ale nemuzu to najit :(
To niky :
[quote=Maverick66]Zdravím všechny.Potřeboval bych radu jak přejmenuji název Bluetooth v mém Diamondu.Nikde jsem to nenašel.Díky moc[/quote]
Sorry , ale dotaz je na název V mém Diamondu a nikoli MÉHO Diamonda - možná by sis měl prostudovat problematiku předložek v jazyce českém...:)
Tolik k tomu pořádnému čtení..
[quote=Maverick66]Zdravím všechny.Potřeboval bych radu jak přejmenuji název Bluetooth v mém Diamondu.Nikde jsem to nenašel.Díky moc[/quote]
Sorry , ale dotaz je na název V mém Diamondu a nikoli MÉHO Diamonda - možná by sis měl prostudovat problematiku předložek v jazyce českém...:)
Tolik k tomu pořádnému čtení..
Ja jasne vidim, ze tazatel pise:
"Chápu to dobře?Jestliže nemám v seznamu žádné zařízení tak se nepřejmenuji"
Jinak to Settings->Personal->Owner Information imho nefunguje. Rano jsem to prave zkousel, mam tam "Niky", ale okolni BT zarizeni naleznou "NikyDiamond", coz jsem nekde predtim nastavoval :)
"Chápu to dobře?Jestliže nemám v seznamu žádné zařízení tak se nepřejmenuji"
Jinak to Settings->Personal->Owner Information imho nefunguje. Rano jsem to prave zkousel, mam tam "Niky", ale okolni BT zarizeni naleznou "NikyDiamond", coz jsem nekde predtim nastavoval :)