Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 33

Téma: Asus 535 nefunguje telefon

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    15

    Lidi prosím pomoc, nejde mi u 535 telefonovat.Stále píše "Phone off" ve Wireless manageru a nejde zapnout,ROM jsem přehrál a stále nic.Stalo se to po příjmutí nastavovací zprávy od operátora Vodafon k používání internetu.Děkuji mockrát předem za radu.Big boss.

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    To bylo zcela zbytečné. Po vložení SIM karty se zařízení samo (resp. s tvou malou pomocí) nastaví dle vložené karty toho kterého mobilního oparátora. Jsi si jistý, že ta SMS byla správná? A před tím to fungovalo?



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    15

    Ano před tím krásně vše šlapalo.Ta zpráva určitě nebyla na tenkel typ,ale prý na nějakého Asuse,co tam operátorka našla.Já to nezařizoval,to kámoš kterýmu jsem Asusíka prodal....

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Pokud by to nebyl velký opruz a nemáš tam ještě moc aplikací a dat, tak bych udělal hard reset a začal úplně odzačátku.
    V každém případě si nejdřív zazálohuj!

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    15

    To vše jsem už udělal, instaloval všechny ROMky(asi 3) co jsem našel, ale stále to telefon nevidí

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Předpokládám, že SIM karta je funkční a v místě je signál. Jinou kartu si nezkoušel?
    Co to je za ROMky - něco kuchtěné nebo od výrobce?

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    15

    Zkoušel jsem origo i ROMky od Pitky a to je stoprocentní, páč je to borec!! Teď zkoušim Touchflo.



    .....tak u Touchflo se mi to sekne na uvodní obrazovce...ach jo :sarcastic:


    Tak touchflo jsem rozchodil(ani nevim jak), ale telefon stále zapnout nejde



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    7

    to se ti stalo dnes? me taky. ale uz podruhe a na 750tce. uz putuje do servisu. poprve mi vymenili desku. tohle bude to same. stava se to z nenadani poprve pri zapnutem pristroji, jen se odhlasil ze site a konec. dneska sem mel pda vypnute a jen "Zadna Sluzba"...

  9. #9
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: big boss
    Než bych to poslal do servisu, vyzkoušel bych ještě jinou verzi FW radia - pak HR a pokud nic, tak servis. nemá cenu se s tím trápit.

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    7

    Proste odeslo neco na desce... poprve za 3mesice ted za 8mesicu. servis je podle me jedine řešení. Nebo si desku vyměnit doma / nedoporučuju.

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    15

    to tomsoft:
    Was ist das FM radia?Kde to najdu a jak to udělám

    Kolik stojí taková výměna desky?Jestli se to vůbec vyplatí.Tak jak všude čtu, tak se moc v servisu neobtěžují s opravami a rovnou měněj desky.

    Co jsem ještě vypozoroval při naistalované Touchflo, že je vždy při zapnutí zapnutý Fly mod.když ho vypnu, tak kolonka telefon je zamrzlá

    jo a děkuji všem za příspěvky

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    15

    Tak už jsem našel, co to je Radio Jen nemůžu nikde najít fungující odkaz ke stažení.Když se mrknu na verzi Radia v 535ce, tak mi to píše nesmysly(nějaký znaky).Ještě to znovu skusím flaschnout na origo verzi a mrknu co to píše pod radiem.Doufám, že to nebude ta deska ((



  13. #13
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    15

    Tak jsem zkusil další ROM(již třetí) a stále to píše u verze Radia nesmyslný znaky a kostičky.Pomóóóóóóc

  14. #14
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    Řešíš fw radia, tak proč tam cpeš ROMku. Stáhni si ofiko fw radia a třeba Pitkovu nebo ofiko ROM a pak uvidíš...

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Sep 2009
    Příspěvků
    15

    Myslel jsem, že v Romce je všechno ((( jsem jantar....kde najdu tu verzi radia?Nemůžu to najít a to to tady hledám už tři hodiny

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. na HTC TYTN II zrazu nefunguje telefon, zmizli kontakty
    Od palobal v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 01-06-2011, 10:37
  2. WM6 Tornado: Jednou nefunguje telefon, potom zase Wifi...
    Od Venca Černík v sekci Zbývající SMP
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 31-08-2007, 18:48
  3. Qtek 9060 - po flashi nefunguje telefon
    Od stano77 v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 28-11-2006, 07:26
  4. MDAc- nefunguje telefon! příjem ano, odchozí ne! HELP!
    Od nejsempanna v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 09-10-2006, 10:30
  5. MDA1 Nefunguje telefon.
    Od Morte_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 18-06-2004, 10:32