Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 6 z 6

Téma: Přemapování volume UP/down

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    149

    Prosím, jde %subj% přiřadit jinou funkci? na hlasitost používám aplikaci se správou profilů a tato tlačítka bych rád používal jako UP/DOWN pro listování - jde to nějak? registry? Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    http://smartmania.mobilmania.cz/forum/viewtopic.php?f=59&t=14964



    funguje i u TP2
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    149

    Mně bohužel ta aplikace nefunguje, po spuštění se dvojklik na tlačítku povedl jen jednou - mám WM 6.5, tak možná proto? ...ale díky za tip, ve vlákně na smartmanii se psalo o AE Button - to by se mi líbilo snad ještě víc (dovoluje přes grafický interface zvolit přemapování více kláves přesně jak kdo chce) , ale nepíšou nic o kompatibilitě s WM 6.5 - zkoušel to někdo?
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    AE Button na WM6.5 používám bez potíží k přemapování HW tlačítka Back (šipka doleva) na AltTab.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    187

    Je pravda, že jsem to testoval jen několik minut, ale vše fungovalo korektně. Zkoušel jsem to na WM 6.5
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    149

    omluva, poté, co jsem si nainstaloval ten prográmek přes cab ze stránky autora, tak mi to funguje taky....
    ... to ale nic nemění na tom, že by asi každý raději používal ten AE Button, který remap kláves řeší aspoň podle toho, co se na jeho webu píše, komplexněji...
    - tak po nějaké době zkoušení: VolDpad funguje v pohodě, AE Button taky, má víc funkcí, požere asi víc zdrojů - pokud jde jen o Up/Down, stačí to první, pokud chce člověk víc, AE Button mu to splní.
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Volume Up/Down nefunguje
    Od kalas_ce4you v sekci Touch Diamond
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 13-10-2008, 17:08
  2. Zjemneni stupnice master volume?
    Od milan.smart_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 24-10-2005, 07:54
  3. Přemapování tlačítka volume
    Od yasmeene2 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 19
    Poslední příspěvek: 28-01-2005, 12:22