3G připojení
Dobrý den, neví někdo proč se mi v Praze nepřipojuje můj HTC Touch Diamond na 3G síť, ale pořád na nějaké HSDPA? Díky za odpověď.
aha, tak to je divný, že já viděl na různých skrýnech apod. že tam někdo má nahoře jakoby tu ikonku "3G" a já tam mám "H":)
Pokud je tam ikonka 3G (download maximálně 384kb/s) značí to pouze, že síť je bez nadstavby HSDPA (download i více jak 384kb/s - v Praze teď reálně tak kolem 2,5Mb/s).
Pokud vím, tak je ve zkušebním provozu a mají tak 2 BTS někde na Praze 9. Zeptej se na infolince Vodafone - schválně, jak se z toho vylžou. ;)
O něco lepší vyhlídky mají zákazníci Vodafonu v Praze a v Brně, tam je totiž 3G za dveřmi! Na začátku července totiž červený operátor přislíbil začít práce na výstavně infrastruktury v Brně a dokončení pokrytí v Praze. Jak tehdy uvedla generální ředitelka Muriel Anton: „Vzhledem k rostoucí poptávce zákazníků po mobilních datech budeme pokračovat v postupném rozšiřování 3G sítě a modernizaci sítě 2G EDGE. V srpnu 2009 začneme pracovat na výstavbě 3G sítě v Brně a v dalších částech Prahy.“
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a link 2
Takže vodafonní želva se dala do pohybu a šnek T-Mobile se již také probudillink.
[odkaz, pro zobrazení se přihlaste] a link 2
Takže vodafonní želva se dala do pohybu a šnek T-Mobile se již také probudillink.