Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 9 z 9

Téma: Nastaveni TouchFlo 3D kontaktu misto WM kontaktu na levou softkey - postup

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    0

    Zdravim, pokud chcete zmenit levou softkey TouchFlo 3D na Kontakty, muzete k tomu pouzit treba HD Tweaker ci modifikovany program Softkey pro Diamonda (download zde: http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=143605&d=1231211469). Problem je ovsem to, ze se zde nastavi klasicke WM kontakty a nikoliv podstatne sympatictejsi vzhled kontaktu z TouchFlo 3D :no:

    Pokud vas to rozciluje, jako me, zde je reseni, jak to zmenit :yes:

    - V registrech vlezte do HKLM/Software/HTC/Manila
    - do HomeLSKPath doplnte \Windows\Manila.exe
    - do HomeLSKarguments doplnte toto: --switchtopage Manila://people/browserlayer/?.page
    - eventualne editujte HomeLSKText. To je nazev tlacitka.

    A to je vse.

    Vystrachal jsem to odsud: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?p=4387522, tak se to snad bude nekomu hodit.

    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Nováček
    Registrace
    Jan 2007
    Příspěvků
    42

    Objevil jsi Ameriku,gratuluji.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: scrollbol
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    0

    Citace Původně odesláno od scrollbol
    Objevil jsi Ameriku,gratuluji.
    Tak dobre, priste si takove veci necham jen pro sebe.

    Uz jsi pokojeny? Blahopreji.

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob Avatar uživatele tomsoft
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    2,735

    to: niky
    Ale néééé...
    Jsem si jist, že to tak "scrollbol" nemyslel. Ono je toho spousta co někteří uživatelé (včetně me) považují za jasné, jednoduché a obecně známé.
    Zase naopak pro jiné uživatele to mohlo být přínosné a určitě se jim to hodilo.
    Osobně bych to asi tady ani nedával, protože bych si myslel, že to už všichní ví, ale to neznamená že opravdu všichni.
    Určitě a doufám, že nebudu sám, když tady něco dalšího od Tebe nebo kohokoli přibude :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    to Scrollbol: Neni potřeba takové řeči. To že tuto úpravu znáš ty plus sto lidí neznamená, že další tisíce ji za pár dnů, mesíců či let nebudou hledat a potřebovat. A díky takovým kecům, si ji pro příště Niki nechá pro sebe. Co tím dokážeš?

    to Niki: Nenech se odradit a o své poznatky, i když pro některé zdejší borce jde o "Ameriku", se do budoucna poděl. Nebýt takových jako ty, je zdejší znalostní databáze poloviční.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Sep 2011
    Příspěvků
    0

    Osobne jsem si jist, ze to scrollbol myslel presne tak, jak napsal.

    Nevim, jak vsem ostatnim, ale ja vubec nedoufal, ze nekde bude navod, jak zamenit standardni WM kontakty za kontakty TouchFlo3D, protoze je to relativne zbytecna vec (kontakty jako kontakty). Proto jsem nehledal zde, na ceskem foru (kde to imho neni), ale rovnou na xda developers a kdy jsem to nahodou nasel, rozhodl se to napsal i pro ostatni, s dostatecnymi klicovymi slovy, aby to mohli vyhledat. A pak mi nekdo napise, "woe, objevils ameriku, ha ha ha".
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Jan 2008
    Příspěvků
    0

    ja jsem o tehle uprave nemel tuseni
    me to potesilo , predelal jsem si to a libi se mi to

    diky :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    14

    ahoj, také jsem o tom neměl ani potuchy, díky moc za návod( měl jsem diamond1 v loňském roce a teď mam asi týden diamond2, tak se s ním teprve zžívám.Ještě jednou díky
    Odpovídat lze po přihlášení

Podobná témata

  1. Výběr kontaktů do SMS
    Od Salik666 v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 03-01-2010, 00:00
  2. Synchronizace kontaktů?
    Od Vikio v sekci Touch Diamond2
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-12-2009, 19:02
  3. Vyhledavani kontaktu
    Od Jean23 v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 30-12-2007, 08:09
  4. nastavení kontaktů
    Od dan669 v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 17-08-2004, 09:19