Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Jak vypnout HTC Menu

  1. #1
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Nevíte prosím jak vypnout ty zvětšené nabídky HTC menu a místo nich používat ty staré původní??
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Vime v registru

    HKEY_LOCAL_MACHINE\System\GWE\Menu\ a u CUIHandler nastav DWORD hodnotu na "0"

    Po te SR a je to.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    díky, snad to vyřeší padání pocket informantu.
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    On ti kvuli tem velkym nabidkam pada Pocket Informant??Zvlastni..
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    zamrza, ale to je obecne problem Touch pro 2 a Diamondu 2, prave kvuli tem nabidkam. Je to popisováno na diskuznich forech.
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    Pouzivam ho na Touch HD,kde ma mam tez velke nabidky.Tam to chodi ok.
    Na Touch Pro 2 jsem jej zatim neinstaloval.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    zkusim, uvidim, dam vedet, ale doporucuje to Alex Kac na foru PI
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Starousedlík SMob
    Registrace
    May 2005
    Příspěvků
    662

    Potvrzuji, vypnutím HTC menu je problém vyřešen. PI již nepadá :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Starousedlík SMob Avatar uživatele htcjirka
    Registrace
    Jun 2006
    Příspěvků
    1,876

    :yes:
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Tuší někdo jak se dá vypnout tenhle HTC vzhled notifikací?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Jul 2008
    Příspěvků
    0

    HKLM/System/Shell/Notification/OEM
    Change the value of CustomUIDLL from NotificationLayout.dll to NotificationLayoutNew.dll
    ZAPNOUT a VYPNOUT

    Myslím, že to jde tímhle
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2007
    Příspěvků
    0

    Perfektní, to funguje, díky.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 07-04-2009, 00:11
  2. WM 2003 phone edition, iPAQ 6340, Menu SIM karty ( ORANGE menu )
    Od vargai v sekci Zbývající zařízení HP a Compaq
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 19-05-2006, 23:21
  3. Jak vypnout animaci menu Start
    Od PavelM_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 7
    Poslední příspěvek: 20-07-2005, 16:30