Možnost vybrat text tažením stylusu po displeji - NEJDE
Zdravím.
Přešel jsem na HTC TP2 z HTC TP1.
HTC TP2 je super, ale několik funkcí, které u něho oproti předchozímu modelu postrádám. Poradí někdo, jak je zprovoznit ?
Chci-li vybrat text, nebo třeba více SMS (mailových) zpráv najednou, tažením stylusu po displeji, tak mi to nejde, pouze se posouvá displej. U HTC TP1 se při tažením stylusu po displeji oznyčil vyraný text a například se tak dalo vybrat více zpráv najednou a při tažení prstem se posouval displej.
Fungovalo i to, že se tímto způsobem označil text a pak se přidržením stylusu na vybraném textu zobrazili možnosti, jako např. kopírovat, vybrat, vložit, u zpráv třeba možnost označit jako přečtené či nepřečtené a ostatní funkce s textem. U HTC TP2 mi toto nejde a například po stažení více nových mailů, je musím složitě všechny přes "Možnosti" a funkci "Vybrat vše" označit, abych je mohl všechny změnit například na přečtené.
Zkopírovat vybraný text pak nená vůbec možní.
Děkuji za rady.
Přešel jsem na HTC TP2 z HTC TP1.
HTC TP2 je super, ale několik funkcí, které u něho oproti předchozímu modelu postrádám. Poradí někdo, jak je zprovoznit ?
Chci-li vybrat text, nebo třeba více SMS (mailových) zpráv najednou, tažením stylusu po displeji, tak mi to nejde, pouze se posouvá displej. U HTC TP1 se při tažením stylusu po displeji oznyčil vyraný text a například se tak dalo vybrat více zpráv najednou a při tažení prstem se posouval displej.
Fungovalo i to, že se tímto způsobem označil text a pak se přidržením stylusu na vybraném textu zobrazili možnosti, jako např. kopírovat, vybrat, vložit, u zpráv třeba možnost označit jako přečtené či nepřečtené a ostatní funkce s textem. U HTC TP2 mi toto nejde a například po stažení více nových mailů, je musím složitě všechny přes "Možnosti" a funkci "Vybrat vše" označit, abych je mohl všechny změnit například na přečtené.
Zkopírovat vybraný text pak nená vůbec možní.
Děkuji za rady.
podrž stylus nebo prst a v kontextovém menu vyber položku "úpravy" nebo jak se jmenuje a bud to pak fungovat jako dříve = půjde označit text.
Takto to mají nově udělány WM 6.5 - předpokládám že je tam máš?
Takto to mají nově udělány WM 6.5 - předpokládám že je tam máš?
Halóóóó prosím pomoc, jak to, že mi nejde vybírat nikde text tažením stylusu, to si nezkopíruju ani číslo ze SMS zprávy. Není přeci možné, že by toto u TP2 nešlo, když to je snad vlastnost WM. Mám tam orig WM6.1
Pls díky
Pls díky
Děkuji za radu. To to opravdu jde jen takto ? U HTC TP1 i všech předchůdcích, které jsem vlastnil (HTC TyTnII, HTC S200) se to takto složitě dělat nemuselo, rovnou se tažením stylusu text, zprávy a vše ostatní klidně mohl označit. U HTC TP1 a dokonce už i u HTC TyTn zařízení rozpoznalo, zda po disleji táhnu prstem, či stylusem. Při tažení prstem se displej posouval, při tažení stylusem se označoval text.