HTC TouchFLO 3D v2.6
Zdravim
Máte někdo zkušenosti s updatem HTC TouchFLO 3D na verzi v2.6 (WVGA) na oficiálnim frimware s WM6.1?
Diky
Bohdan
Máte někdo zkušenosti s updatem HTC TouchFLO 3D na verzi v2.6 (WVGA) na oficiálnim frimware s WM6.1?
Diky
Bohdan
Tak informace by zajímavé byly.Taky mne lákají možnosti zobrazení na home plunginu.
Ale nevím jestli to půjde doinstalovat.Na XDA foru vidím jen novou manilu implentovanou u win 6.5
Což je škoda,protože nevím co mi přinesou nové win,ale osobně mohu říci že mi uspůsobením ikon nevyhovují.
Ale nevím jestli to půjde doinstalovat.Na XDA foru vidím jen novou manilu implentovanou u win 6.5
Což je škoda,protože nevím co mi přinesou nové win,ale osobně mohu říci že mi uspůsobením ikon nevyhovují.
ze zacatku jsem si na to taky nemohl zvyknout * docela mi prijde i ted hodne dobra werze 23037 obzvlaste ten [color=blue]START[/color] ohledne ovladani jednou rukou nez tapat druhou rukou na [color=blue]START[/color] v vlevo nahore
Jak říkám,dokud někdo neupraví řazení ikon do řádku,nechci WM6.5 ani vidět. Je přirozené číst z leva do prava v jednom řádku.Hledání té správné ikony systémem cikcak je natolik šílený,že se divím že někomu vyhovuje.
Jinak manilu 2.6 bych skutečně uvítal.Snad se najde někdo kdo vytvoří instalačku.
Jinak manilu 2.6 bych skutečně uvítal.Snad se najde někdo kdo vytvoří instalačku.
Zatim se mi nechce přijít o záruku tak s neoficiálníma romkama nepracuju. Bylo by skvělý kdyby byl nějaký update pro WM6.1. I když příští měsíc by pro D2 měl vyjít nový frimware s WM6.5 a tam to už budene asi vložený :-)
B
B
jinak jsem ted asi na 3-ti klik nasel utilitu na opravu toho zobrazeni TU
[quote=Xfantasy]Jak říkám,dokud někdo neupraví řazení ikon do řádku,nechci WM6.5 ani vidět. Je přirozené číst z leva do prava v jednom řádku.Hledání té správné ikony systémem cikcak je natolik šílený,že se divím že někomu vyhovuje.
Jinak manilu 2.6 bych skutečně uvítal.Snad se najde někdo kdo vytvoří instalačku.[/quote]
Ono to cickac cteni ikon je docela prirozene, kdyz si predstavis ty "sestiuhelnikove platy" kolem tech ikon.
Jinak manilu 2.6 bych skutečně uvítal.Snad se najde někdo kdo vytvoří instalačku.[/quote]
Ono to cickac cteni ikon je docela prirozene, kdyz si predstavis ty "sestiuhelnikove platy" kolem tech ikon.