55. pravidelný pražský sraz ce4you :: Praha, 19. září 2009, SteakBar Levandule
Dovoluji si vás opět pozvat na další setkání všech příznivců mobilních zařízení a ce4you, tj na 55. pravidelný pražský sraz ce4you, který se bude konat v sobotu 19. září 2009 na tradičním místě a v tradiční dobu (viz link), tedy SteakBar Levandule, Staromlýnská 493/3, Praha 9 - Vysočany, tel: 777 336 772, GPS: Loc: 50°6'32.517"N, 14°29'54.329"E od 14 do 22 hodin. Pokud chcete něco odborného či poradit, raději přijďte do 17. hodiny a samozřejmě to napište do tohoto vlákna. Jako vždy budete mít možnost prohlédnout si zařízení, příslušenství, softy..... něco zakousnout a trošku popít.
Novým i náhodným návštěvníkům webu, méně pozorným, nepozorným či nevšímavým čtenářům opět opakuji, že na sraz může přijít každý, nejde o žádnou uzavřenou společnost vyvolených, jak si mnozí stále mylně myslí. Podmínkami jsou jen zájem o "problematiku" PDA a smartphone a peníze na zaplacení vlastní konzumace.
Srazy se dělají pro vzájemnou výměnu poznatků a zkušeností. Doporučuji návštěvu srazu především nováčkům, kteří s Pocket PC - Windows Mobile zařízeními začínají (nebo by chtěli začít) a potřebují poradit či jen "naťuknout" a stejně tak i těm, kteří zvažují nákup nějakého zařízení nebo příslušenství.
Více informací k místu a době konání tohoto (a také dalších pražských srazů v roce 2009) srazu najdete v této diskuzi.
Informace o všech srazech ce4you najdete zde.
Pokud je něco najasné, zeptejte se v tomto vláknu nebo mi napište soukromou zprávu.
Novým i náhodným návštěvníkům webu, méně pozorným, nepozorným či nevšímavým čtenářům opět opakuji, že na sraz může přijít každý, nejde o žádnou uzavřenou společnost vyvolených, jak si mnozí stále mylně myslí. Podmínkami jsou jen zájem o "problematiku" PDA a smartphone a peníze na zaplacení vlastní konzumace.
Srazy se dělají pro vzájemnou výměnu poznatků a zkušeností. Doporučuji návštěvu srazu především nováčkům, kteří s Pocket PC - Windows Mobile zařízeními začínají (nebo by chtěli začít) a potřebují poradit či jen "naťuknout" a stejně tak i těm, kteří zvažují nákup nějakého zařízení nebo příslušenství.
Více informací k místu a době konání tohoto (a také dalších pražských srazů v roce 2009) srazu najdete v této diskuzi.
Informace o všech srazech ce4you najdete zde.
Pokud je něco najasné, zeptejte se v tomto vláknu nebo mi napište soukromou zprávu.
Pokud mi do toho nevleze něco pracovního, přijedu. Tam se chci rozhodnout co koupit - doufám že se mnou budete mít dost trpělivosti :D
Preji vsem prijemnou zabavu a posezeni, tak jak jsem ho "okusil" ja. ..... nez jsem se usadil v Buharsku. Az budete planovat sraz u bulharskeho morskeho pobrezi, jste vsichni vitani. Mista dost super papanicko a ceske pivco. zdravim Zdendo :))
Doufám, že dorazí pánové Hájek a Malinský, pořád jim dlužím to pozvání na lahev vína :))
Jediné, co by mi zatím mohlo zabránit v účasti, je příští sobotní akce na bobové dráze, moje Ministerstvo poruch se nejčastěji zaměřuje na dopravní prostředky a ty boby maj akorát brzdy... :D Tak pokud mi zrovna na trati selžou, odkazuji tímto Carabeiovi svůj zdárně vyrobený kus Reka, i s novými sluchátky :yes:
Jediné, co by mi zatím mohlo zabránit v účasti, je příští sobotní akce na bobové dráze, moje Ministerstvo poruch se nejčastěji zaměřuje na dopravní prostředky a ty boby maj akorát brzdy... :D Tak pokud mi zrovna na trati selžou, odkazuji tímto Carabeiovi svůj zdárně vyrobený kus Reka, i s novými sluchátky :yes:
Zdravím do Bulharska. Koukám, že jsi nejen přestal dročkařit, ale utekl až do teplých krajin. Doufám, že ne kvůli mě :D :D :D
Sraz ce4you plánujeme, ale přeci jen je to trošku "z ruky".
to Velvet
Budu po dovolené do 17 v práci a dřív než v šest-půl sedmý se tam nedostanu. A stejně bych nemohl víno, takže někdy příště :?
Sraz ce4you plánujeme, ale přeci jen je to trošku "z ruky".
to Velvet
Budu po dovolené do 17 v práci a dřív než v šest-půl sedmý se tam nedostanu. A stejně bych nemohl víno, takže někdy příště :?
pokud nebudu na dovče tak se určo zastavím.
velvet: teď otázka zda doufat v chybnost či funkčnost brzd ;) :D
velvet: teď otázka zda doufat v chybnost či funkčnost brzd ;) :D
Jak jinak nez super sraz, prijemny pokec a spolecnost...az se mi skoro na tu dalsi akci nechtelo odejit :)
A na závěr pozvánka na sraz další, který bude dle plánu(harmonogramu) v sobotu 17. října 2009 na stejném místě ve stejnou dobu.
Na stejném místě ve stejnou dobu a se Zdenkem Malinskym v plne parade obklopen nikoliv PDAcky,ale krasnymi zenami.
Z pokročilejší hodiny (kdy už zbyli jen ti nejvytrvalejší) je tentokrát i pár fotek, možná je Zdeněk i někdy zveřejní :D
To nezalezi na me - cekam na odpoved a autorizaci od autora. Psal jsem mu predevcirem SZ a zadna odpoved.
[quote=Zdenek Malinsky]To nezalezi na me - cekam na odpoved a autorizaci od autora. Psal jsem mu predevcirem SZ a zadna odpoved. [/quote]
Omlouvám se, trochu to trvalo.. pracovní povinnosti:(
Omlouvám se, trochu to trvalo.. pracovní povinnosti:(
Nene, není proč se omlouvat. Je jasné, že nikdo nemůže být na netu 24/365.
Takže fotečky jsou zde. :yes:
Takže fotečky jsou zde. :yes: