Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 23

Téma: nejde SIM karta

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    18

    Ahoj. Mám asus p750 asi 3 dny a najednou mi přestal fungovat telefon (nemůžu volat, psát SMS,...), ale přístroj je normálně puštěny a funguje (lze se připojit na internet, hrát hry,...). Píše to: ¨K používání telefonu je nutné připojení bezdrátového zařízení.¨ Když sem dal SIM do jiného telefonu vše bylo ok. Neměl někdo podobný problém? Mám to reklamovat nebo se to dá nějak opravit doma. HELP pls !!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    1. Lze se připojit na internet - myslíš přes wi-fi či přes PC nebo mobilní internet (GPRS/EDGE/UMTS...)?
    2. Je SIM karta vložena správně? Zkoušel jsi v Asusu i jinou kartu?
    3. Nefunguje to od počátku nebo to začlo až po nějaké době a "zničehonic"?
    4. A co indikátor signálu a nápis s názvem mobilního operátora - vidíš na displeji?
    5. Nemáš vypnuté GSM? Koukni na start - settings - connestions zda to nemáš vypnuté

    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    18

    1. myslím internet přes wifi
    2. zkoušel sem i jinou SIM, ale taky nejde
    3. na začátku to šlo, až včera večer, když sem to odpojil od PC tak to přestalo fungovat, zničehonic
    4. u signálu je jen takový křížek
    5. když kliknu na GSM tak to píše: ¨Operace se nezdařila, obnovte telefun vypnutím.¨ - to sem udělal ale stejně nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Podle mě máš vypnutou GSM část zařízení.
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    18

    asi to tak bude, ale jak ji mám zapnout
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Koukni do návodu....nebo klikni na tu ikonku se sílou signálu. Každé zařízení to má trošku jinak. Asuse jsem už dlouho neměl a HTC to má v Comm Manager.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Takže zkus:

    Start - Nastavení - karta Připojení - Správce bezdrátových sítí a mohla by to být 4. položka

    český návod
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    18

    zkoušel sem to přepnout, ale napsalo to zase: ¨Operace se nezdařila, obnovte telefun vypnutím.¨
    vypnul sem, zapl a stále se nemůžu do nastavení 3G a GSM

    to jak jste ted napsal jako poslední, tak v - správce bezdrátových sití šel zapnout telefon, ale teď právě nejde, a nejde zapnout ani data, jen bluetooth a wifi
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    18

    zkoušel jsem i obnovení systému, ale taky nic
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Jako hard reset?
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    18

    někde jsem četl něco o letadle a že se to dá nějak nastavit, nemohlo by to být ono a nevíte kde se to nastavuje?
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    18

    jj asi hard reset, vše se smazalo
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nevím, podívej se do návodu. Jinak letadlo "fly mode" je jen odpojení/vypnutí GSM. A pokud to neběží ani po hard resetu, tak buď si nerozumí SIM s PDA (vyzkoušej i jinou a klidně jiného operátora) nebo jde o hw závadu a bude se to muset reklamovat. Víc takhle na dálku asi nevymyslím. Možná by poradil víc někdo, kdo má přímo tento model.
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Nováček
    Registrace
    Aug 2009
    Příspěvků
    18

    dík moc
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nz, ale pomohlo to? ops: :O :?
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 2 12 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Reakcí: 13
    Poslední příspěvek: 20-09-2008, 20:45
  2. MDA Vario WM6 a karta Karta Transcend miniSD 1 GB
    Od Alesh_ce4you v sekci Zbývající PPC
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 21-03-2007, 13:24
  3. Zvuk u připomínek nejde a nejde
    Od Dude v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 8
    Poslední příspěvek: 13-08-2004, 19:59