Snad to pisu na spravne misto.
Mam problem s Activesyncem jelikoz mezi dvema pocitaci neni schopen synchronizovat. Pri hledani jsem tu narazil na zminku o tom, ze to nekdy pri synchoronizaci mezi dvema pocitaci funguje spatne, ale reseni jsem nenasel.
Potiz je, ze do ted (nekolik mesicu) mi to fungovalo naprosto spolehlive. Pred asi mesicem ale domaci pocitac oznamil, ze mobil nezna a ze se musi znova seznamit. Totez mi udelal druhy den rano v praci a od te doby to jde porad dokola. Nakonec jsem se rozhodl uplne zrusit parovani, v mobilu i na obou pocitacich jsem parovani zrusil a mobil byl vsude jako guest. Pak jsem ho sesynchrozinoval doma, pak v praci a pak jsem ho s velikym napetim pripojil doma a zase...udajne telefon nezna.(
Nestekali jste se nekdo se stejnym problemem? Neznate reseni. Jeste zabavne je, ze mi pokazde zkousi menit jmeno telefonu s tim, ze to stare uz je pouzite pro jiny pristroj. Puvodne jsem mel jmeno nick_ipaq, to mi pak prejmenoval na nick-ipaq, pozdeji na WM_nick, pak WM_prijmeni, pak zacal WM_prijmeni1, ted uz nabizi WM_nick a posleze WM_nick1.
Jde o IPAQ 514, WM6, AS je 4.5. Diky za kazdou pomoc.ops: