Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie
Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední
Zobrazené výsledky: 1 až 15 z 39

Téma: Česká SW klávesnice (VGA) [vyřešeno]

  1. #1
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    200

    Zdravím,
    nevěděl jsem, kde dotaz položit a tady v tédle sekci to bude asi nejvíce vyhovovat.
    Prosímvás, sháním (nejlépe v *.cab) českou sw klávesnici pro VGA zařízení s win 6.1 a 6.5. Nejlépe tudle co je na screenech, viz:

    Na netu jsem jich pár našel, ale žádná nebyla ta co hledám. Za jakoukoli pomoc budu rád.
    Děkuji

    vyřešeno:
    děkuji uživateli don05, který poskytl výbornou klávesnici. ke stažení zde: http://soft4pda.webs.com/download.htm
    přikládám svou ikonku, kterou můžete nahradit defaultní ikonku klávesnice. a nebo, cituji: "vytvořit png soubor velikosti 16x16 px a nakopírovat do afresář VNKeyb pod jménem icon16.png. Potom v Options zrušit fajfku u Výchozí ikona."
    Připojené obrázky Připojené obrázky  
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Nic nevidíme. Zkus tlačítko soubor.
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    200

    zajímavé, zkoušel jsem tento thread otevřít jak v ie tak v opeře i jako nepřihlášený uživatel a screeny se mi zobrazily .) každopádně to ještě přidám jako "soubor"
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Sorry, asi vidím oboje a asi tomu bylo tak i poprvé - chyba byla u O2 ops:
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    200

    lidičky, stále hledám a nenacházím. děkuji
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    To vypada jako Resco Keyboard s jednoduchym skinem, ne? Vyhral jsem neco?
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    200

    no projel jsem všechny skiny ale ani jeden to není. tadle klávesnice má v horní řadě české znaky namísto čísel. tudle klávesnici jsem viděl jen v pitkově romce pro asus p750, který jsem kdysi měl a teď v titanově romce pro htc touch pro. takže stále hledám...
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Tos mel rict drive, ze chces mit nahore ceske znaky
    Kliknes dole na ikonu klavesnice, vyberes Options, pak opet tlacitko Options a v nastaveni Resco Keyboard v zalozce Language si nastavis jako primarni jazyk cestinu. Podobne to budou umet i jine klavesnice.
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    200

    jo taková finta to je. jen škoda, že resco keyboard nemá žádný "normální" skin pro vga rozlišení. ale ta klávesnice v těch zmiňovaných romkách nebyla od žádné firmy, prostě jakoby default.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Takze chces takovou klavesnici, ale zadarmo? A netusim, co je to "normalni" skin.
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    200

    dneska zadarmo moc věcí není. a nemusí být zadarmo. normální skín je pro mě rozložení kláves jako je to na mém screenu a barva třeba taky taková jako je na mém screenu. třeby ty skiny od resco keyb. jsou trošku křiklavé. nemusím moc v tel mít pestře červenou, nebo zelenou klávesnici xDD
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Nováček
    Registrace
    May 2006
    Příspěvků
    0

    Takze neco takoveho?

    Sunnysoft Keyboard:
    http://www.sunnysoft.cz/galerie/1240.jpg
    Resco Keyboard:
    http://www.resco.net/competition/ima...e_Light_01.png

    Pokud hledas presne to, co jsi dal za obrazky, tak zkus napsat dotaz pitkovi.
    Odpovídat lze po přihlášení



  13. #13
    Pravidelný diskutér
    Registrace
    May 2008
    Příspěvků
    200

    ano ano, ten screen na klávesnici od resca je super, jen ten skin není ve VGA rozlišení
    Odpovídat lze po přihlášení

  14. #14
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2004
    Příspěvků
    65

    Ahoj! Přidávám se k dotazu. Taky bych chtěl takovou klávesnici na Diamonda 1. Sunny nechci a Resco je zbytečně moc načančaná, nejde vypnout 3D a je dost drahá. Kdysi měli jednodušší a myslím, že vypadala přesně jak ta na začátku tohoto vlákna. Existuje nějaká free? Dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  15. #15
    Nováček
    Registrace
    Apr 2008
    Příspěvků
    0

    Co třeba Finger Keyboard? (via XDA)
    Odpovídat lze po přihlášení

Strana 1 z 3 123 PosledníPoslední

Podobná témata

  1. Česká XT9 (není) = vyřešeno
    Od dino.velvet v sekci Touch Pro2
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 20-01-2010, 08:11
  2. Česká klávesnice do WM 6.1
    Od Grub_ce4you v sekci Windows Mobile a Windows CE
    Reakcí: 6
    Poslední příspěvek: 30-07-2008, 10:44
  3. CZ SIP klavesnice (free) - česká klávesnice
    Od Saman_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 29
    Poslední příspěvek: 26-03-2008, 16:52
  4. česká klávesnice
    Od darth.scientist v sekci Aplikace v češtině
    Reakcí: 9
    Poslední příspěvek: 02-12-2006, 14:31