Nové hotfixy HTC touch pro 2 - GPS a SMS
Jen doplním, že u GPS fixu se jedná o komplet celé nové radio ROM verze 3.46.25.30. Trochu mě však zarazila věta, že je to určené pro zařízení s verzí ROM nižší než 1.21.000.0.???? Přitom po žádné ROM s číslem vyšším než 1.19..... není vidu ani slechu. Je možné, že se brzy dočkáme oficiálního vydání komplet ROM. Celé to tam však mají naprosto pomotané. Konkrétně instrukce (bod 4) a upozornění jsou naprosté nesmysly.
Na zařízení s ROM 1.19.401.0 - zařízení určené pro evropský trh (bez CZ) se nepodařilo ani jednu věc nainstalovat. U radioROM zřejmě zvrtali i upload, protože podle průzkumu ve winhexu se zdá, že tato radioROM je určená pro USA.
Při té příležitosti jsem se konečně dokopal i ke stažení a vyzkoušení té trial verze navigace CoPilot co je tam nabízená. Pokud by měl někdo zájem stačí zadat SN HT95MLL01600, stáhnout a vyzkoušet.
Na zařízení s ROM 1.19.401.0 - zařízení určené pro evropský trh (bez CZ) se nepodařilo ani jednu věc nainstalovat. U radioROM zřejmě zvrtali i upload, protože podle průzkumu ve winhexu se zdá, že tato radioROM je určená pro USA.
Při té příležitosti jsem se konečně dokopal i ke stažení a vyzkoušení té trial verze navigace CoPilot co je tam nabízená. Pokud by měl někdo zájem stačí zadat SN HT95MLL01600, stáhnout a vyzkoušet.