Více oken v Opeře
Na xda lze najít postup jak přes opera:config zařídit aby opera otevřela tolik oken kolik si nastavíte, ale mně se to nedaří. Byli jste úspěšnější? Jestli ano napište, prosím, co nejpřesnější postup. THX
P.S. Je tam též návod na to jak ji nastavit, aby se dalo klikat i bez nazoomování.
P.S. Je tam též návod na to jak ji nastavit, aby se dalo klikat i bez nazoomování.
Mal som ten isty problem, ako nastavit viacej Tabov v opere, navod najdes [odkaz, pro zobrazení se přihlaste]
JJ taky jsem to delal pres ini a protoze jsem mel problem s tim, ze se to hned neprojevilo restartoval jsem telefon od te doby pouzivam omezeni zmenene z puvodnich 2 na 4 taby
je to snadné! Tam kde v opeře zadaváte adresu stránek dejte opera:config pak běžte na user prefers/maximum allowed tabs
Ano take se mi to dlouho zdalo tak snadne, ale zmenena hodnota se mi nechtela ulozit a ani se neprojevila.
Přes Opera:config to funguje bez problémů, mám nastaveno 8 stránek. Po změně čísla je nutné podržet stylus na ploše, jak se objeví menu, kliknout na Save Page a mělo by to být.
zkoušel sem to uložit jak podržením stylusu, tak save na konci stránky a ani jedno mi nejde, po restartu opery je tam furt 2 :(