Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 12 z 12

Téma: Více oken v Opeře

  1. #1
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    51

    Na xda lze najít postup jak přes opera:config zařídit aby opera otevřela tolik oken kolik si nastavíte, ale mně se to nedaří. Byli jste úspěšnější? Jestli ano napište, prosím, co nejpřesnější postup. THX
    P.S. Je tam též návod na to jak ji nastavit, aby se dalo klikat i bez nazoomování.


    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2006
    Příspěvků
    104

    Mal som ten isty problem, ako nastavit viacej Tabov v opere, navod najdes TU
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Občasný diskutér
    Registrace
    Nov 2007
    Příspěvků
    51

    Dík, zkusím přes .ini
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    32

    JJ taky jsem to delal pres ini a protoze jsem mel problem s tim, ze se to hned neprojevilo restartoval jsem telefon od te doby pouzivam omezeni zmenene z puvodnich 2 na 4 taby
    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    29

    je to snadné! Tam kde v opeře zadaváte adresu stránek dejte opera:config pak běžte na user prefers/maximum allowed tabs
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Nováček
    Registrace
    Sep 2006
    Příspěvků
    32

    Ano take se mi to dlouho zdalo tak snadne, ale zmenena hodnota se mi nechtela ulozit a ani se neprojevila.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Nováček
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    29

    aha,tak to mi se to povedlo hned napoprve.
    Odpovídat lze po přihlášení



  8. #8
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    69

    tak jsem to zkoušel několikrát a nikdy se mi hodnota neuloží, co se tím dá dělat?
    Odpovídat lze po přihlášení

  9. #9
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    18

    Přes Opera:config to funguje bez problémů, mám nastaveno 8 stránek. Po změně čísla je nutné podržet stylus na ploše, jak se objeví menu, kliknout na Save Page a mělo by to být.
    Odpovídat lze po přihlášení

  10. #10
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    69

    zkoušel sem to uložit jak podržením stylusu, tak save na konci stránky a ani jedno mi nejde, po restartu opery je tam furt 2
    Odpovídat lze po přihlášení

  11. #11
    Nováček
    Registrace
    Feb 2008
    Příspěvků
    18

    Je i další způsob, jak to provést. V aresáři Windows/Opera9 najít soubor opera.ini, překopírovat jej do PC, v něčem (třeba v Notepadu) najít výše uvedenou proměnnou, manuálně ji změnit a překopírovat zpět do mobilu. Samozřejmě tak lze změnit veškerá nastavení, v souboru ini obsažená.
    Odpovídat lze po přihlášení

  12. #12
    Občasný diskutér
    Registrace
    Oct 2006
    Příspěvků
    69

    supr, tak už mi to konečně funguje, ještě se zeptám, jde nastavit aby se panely otvírali na pozadí a neskákalo mi to hned do novýho?
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Zakázání vyskakování oken
    Od Zax_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 14-06-2007, 09:39
  2. PPC2002 - posuvníky oken
    Od Benedikt_ce4you v sekci Obecné problémy
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 30-01-2005, 11:26
  3. Pocket IE - otevreni vice oken najednou?
    Od lucifer66 v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 2
    Poslední příspěvek: 22-02-2004, 19:47
  4. vice oken IExploreru
    Od Yen_ce4you v sekci Programy pro Pocket PC
    Reakcí: 1
    Poslední příspěvek: 08-01-2003, 12:32