Auto Call Recorder + Xperia
Hola Xperia majitelé, mám podnětný dotaz, zda se už někomu povedlo rozchodit ACR - Auto Call Recorder. Irituje mě tento soft o to víc, že druhým se jej povedlo rozchodit na Xperii a mě ne a ne - sám mám originál CZ R3 007 Rom z XDA. proto prosím o zkušenosti v češtině, s jakými rom jede, a komu se podařilo nahrát hlas volaného. více viz http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=536472. Díky předem za zkušenosti..
Je zajímavé, že na XDA se píše následující: Devices that only work one way: HTC XDA2, Xperia X1.
Tzn. zařízení, u kterých funguje nahrávání pouze jedním směrem. Teď jsem to zkoušel a druhou stranu to nenahrává. Zkoušeno s ROM: Touch-IT v10.2.
Tzn. zařízení, u kterých funguje nahrávání pouze jedním směrem. Teď jsem to zkoušel a druhou stranu to nenahrává. Zkoušeno s ROM: Touch-IT v10.2.
Je to tam napisane,ale men to nahrava komplet hovor,mna aj druhu stranu.
teraz ma napadlo,neznamena to ze to nahrava len odchadzajuce hovory? Prichodzie nenahrava? to som neskusal.
teraz ma napadlo,neznamena to ze to nahrava len odchadzajuce hovory? Prichodzie nenahrava? to som neskusal.
Prosím ty, kterým nahrávání funguje popis ROM, a přesný popis i softu (Resco AR, ACR,2_Way_Plus_InCall_Recording.cab) , nejlépe s odkazem a popisem nastavení v systému, aby Xperia nahrávala obě strany - mám teď nahranou Valkyrii 2.9 s Manillou a s Rescem v trialu mi to ZASE nahrává jen mne samotného. Pracuju v profesi, kdy je důležité si 3x po ukončení hovoru zkontrolovat co druhá strana říkala, díky předem..
Já jsem si upravil instalační CAB od Vita a integroval jsem do něj to odemčení pro nahrávání druhé strany a funguje to bez problémů. Každý hovor se nahrává a to automaticky do MP3 na SD kartu.
Můžete vyzkoušet...
Můžete vyzkoušet...
Tak sem vyzkoušel ten upravený CAB, ale zas nic -> můj hlas je nahraný výborně, druhou stranu neni vůbec na nahrávce slyšet... Už s tím zápasím docela dlouho -> zkoušel sem 2_way_calls, icr a nejrůznější další vychytávky z XDA, ale bohužel nic, ani když jsem postupoval podle docela nadějně vypadajícího návodu (nejprve jsem do Xperie dostal dialer z HTC HD Blackstone a pak teprve instaloval ICR), ale taky nic - jen mi v Xperii zůstal dialer z HTC Blackstone, ktereho se neda zbavit :-)
Zajimalo by mě -> Vám, kterým to funguje (někde jsem takové hlasy už viděl) -> napište jakou používáte ROM nebo podrobný postup jak se vám to podařilo.
Díky předem
Zajimalo by mě -> Vám, kterým to funguje (někde jsem takové hlasy už viděl) -> napište jakou používáte ROM nebo podrobný postup jak se vám to podařilo.
Díky předem