PROSÍM O RADU! DULEŽÍTÉ! Koupil jsme mobil v UK a nevím co sním v ČR..
Zdravím,potřeboval bych nutně poradit s HTC Touch Diamond P3700 Smartphone
Koupil jsem v si ho právě v Anglii na ebay,a je dělaní na Anglické sítě,mužete mi poradit co mam sním udělat,aby mi vněm šla česka simka?
A dále bych potřebověl vedět,jak do něj nahraji češtinu?! podrobný návod.....
- omlouvám se za pravopisné chyby,jsem čecho-angličan,a telefon chci pro přítelkyni v ČR.
Předem moooc děkuji!!
Koupil jsem v si ho právě v Anglii na ebay,a je dělaní na Anglické sítě,mužete mi poradit co mam sním udělat,aby mi vněm šla česka simka?
A dále bych potřebověl vedět,jak do něj nahraji češtinu?! podrobný návod.....
- omlouvám se za pravopisné chyby,jsem čecho-angličan,a telefon chci pro přítelkyni v ČR.
Předem moooc děkuji!!
Cestina je pouze ve forme komercni aplikace, muzete si stahnout [odkaz, pro zobrazení se přihlaste].
Pokud jde o druhou cast dotazu, budte prosim konkretnejsi. Pokud vim, v UK maji site stejne jako u nas, ale s tim, jestli v nem pujde ceska SIMka, to nema moc co delat. Pokud je telefon blokovany, tak je nutny SIM unlock. Zkousel jste tam uz ceskou SIM? Co to pise?
Pokud jde o druhou cast dotazu, budte prosim konkretnejsi. Pokud vim, v UK maji site stejne jako u nas, ale s tim, jestli v nem pujde ceska SIMka, to nema moc co delat. Pokud je telefon blokovany, tak je nutny SIM unlock. Zkousel jste tam uz ceskou SIM? Co to pise?
Čau,ne ješte jsem vněm neměl českou simku,ale prodejce toho telefonu ktomu psal že je odblokovaný na všechny operátory v UK.
Takže když dam doněj českou simku,měl by bezproblému jít? Neveděl bys kde se dá stáhnou neomezená čeština? moc dík
Takže když dam doněj českou simku,měl by bezproblému jít? Neveděl bys kde se dá stáhnou neomezená čeština? moc dík
1. Pravděpodobně ano.
2. Buď koupit u Sunnysoftu nebo naflashovat nějakou neoficiální českou ROM (tím ale více méně přicházíš o záruku = před reklamací je nutno naflashovat nějakou oficiální ROM, tj. vydanou HTC nebo mobilním operátorem v případě brandovaného zařízení). Možná by postačila jen česká klávesnice pro psaní českých znaků - třeba Finger Keyboard (a je free).
2. Buď koupit u Sunnysoftu nebo naflashovat nějakou neoficiální českou ROM (tím ale více méně přicházíš o záruku = před reklamací je nutno naflashovat nějakou oficiální ROM, tj. vydanou HTC nebo mobilním operátorem v případě brandovaného zařízení). Možná by postačila jen česká klávesnice pro psaní českých znaků - třeba Finger Keyboard (a je free).
Tak to je dobře,a nemohl bys mě poslat podrobný popis nato flashnutí toho romu,na českou vezri?! dík
Postup bývá uveden u každé ROM a pokud ne, tak se obecně dá použít několik návodů v sekci podpora. Ještě bych doplnill, že je dobré flashovat z notebooku (kvůli výpadku elektriky během flashování) a PDA mít plně nabité. A samozřejmě běhěm flashování neodpojovat kabel.
Jinak rozhodně doporučuji pročíst si sekci k Diamondu na Xda-developers. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=428. Jsou zde ke stažení i různé ROMky.