Favicon Svethardware.cz  Svět hardware   Fórum Favicon Svetaudia.cz  Svět audia Favicon TVFreak.cz  TV Freak   Fórum Favicon Digimanie.cz  Digimanie   Fórum   Galerie Společnost oXy Online s.r.o.
Zobrazené výsledky: 1 až 7 z 7

Téma: PROSÍM O RADU! DULEŽÍTÉ! Koupil jsme mobil v UK a nevím co sním v ČR..

  1. #1
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    4

    Zdravím,potřeboval bych nutně poradit s HTC Touch Diamond P3700 Smartphone

    Koupil jsem v si ho právě v Anglii na ebay,a je dělaní na Anglické sítě,mužete mi poradit co mam sním udělat,aby mi vněm šla česka simka?
    A dále bych potřebověl vedět,jak do něj nahraji češtinu?! podrobný návod.....

    - omlouvám se za pravopisné chyby,jsem čecho-angličan,a telefon chci pro přítelkyni v ČR.

    Předem moooc děkuji!!
    Odpovídat lze po přihlášení

  2. #2
    Čestný člen Avatar uživatele Pavel Koza
    Registrace
    Aug 2000
    Příspěvků
    4,831

    Cestina je pouze ve forme komercni aplikace, muzete si stahnout 14-denni demoverzi.

    Pokud jde o druhou cast dotazu, budte prosim konkretnejsi. Pokud vim, v UK maji site stejne jako u nas, ale s tim, jestli v nem pujde ceska SIMka, to nema moc co delat. Pokud je telefon blokovany, tak je nutny SIM unlock. Zkousel jste tam uz ceskou SIM? Co to pise?
    Odpovídat lze po přihlášení



  3. #3
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    4

    Čau,ne ješte jsem vněm neměl českou simku,ale prodejce toho telefonu ktomu psal že je odblokovaný na všechny operátory v UK.
    Takže když dam doněj českou simku,měl by bezproblému jít? Neveděl bys kde se dá stáhnou neomezená čeština? moc dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  4. #4
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    1. Pravděpodobně ano.

    2. Buď koupit u Sunnysoftu nebo naflashovat nějakou neoficiální českou ROM (tím ale více méně přicházíš o záruku = před reklamací je nutno naflashovat nějakou oficiální ROM, tj. vydanou HTC nebo mobilním operátorem v případě brandovaného zařízení). Možná by postačila jen česká klávesnice pro psaní českých znaků - třeba Finger Keyboard (a je free).

    Odpovídat lze po přihlášení

  5. #5
    Nováček
    Registrace
    Jul 2009
    Příspěvků
    4

    Tak to je dobře,a nemohl bys mě poslat podrobný popis nato flashnutí toho romu,na českou vezri?! dík
    Odpovídat lze po přihlášení

  6. #6
    Moderátor Avatar uživatele Zdenek Malinsky
    Registrace
    Mar 2004
    Příspěvků
    9,888

    Postup bývá uveden u každé ROM a pokud ne, tak se obecně dá použít několik návodů v sekci podpora. Ještě bych doplnill, že je dobré flashovat z notebooku (kvůli výpadku elektriky během flashování) a PDA mít plně nabité. A samozřejmě běhěm flashování neodpojovat kabel.
    Odpovídat lze po přihlášení

  7. #7
    Starousedlík SMob
    Registrace
    Mar 2005
    Příspěvků
    1,334

    Jinak rozhodně doporučuji pročíst si sekci k Diamondu na Xda-developers. http://forum.xda-developers.com/forumdisplay.php?f=428. Jsou zde ke stažení i různé ROMky.
    Odpovídat lze po přihlášení



Podobná témata

  1. Prosím o radu
    Od Pege1012_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 4
    Poslední příspěvek: 27-06-2008, 10:34
  2. prosím o radu
    Od Falkoo_ce4you v sekci TomTom
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 30-01-2007, 18:21
  3. Prosím o radu!
    Od Domin_ce4you v sekci Jaké si vybrat / koupit zařízení?
    Reakcí: 3
    Poslední příspěvek: 21-02-2006, 23:39
  4. Důležité upozornění - prosím čtěte!
    Od Pavel Koza v sekci + Registry
    Reakcí: 12
    Poslední příspěvek: 06-10-2005, 16:16