Zvuk SMS
Zdravim, mam D2 chvilku a nejak nemuzu prijit na to jak zmenit zvuk u prichozi SMS, mohl by mi nekdo poradit ?
Diky
Diky
Můžu se ještě zeptat, jakým způsobem nastavím vlastní zvuk? je tam jen roletka na výběr z daných. Když najdu složku, kde jsou tyto zvuky uloženy, abych tam dohrál další, tak mi to nejde, asi proto, že je to sloška Widle...
Tuším, že vlastní zvuky se dávají do složky My documets> My Ringtones.
Pak by měli být viditelné v nastavení.
Pak by měli být viditelné v nastavení.
ee, zvuky z této složky jsou vidět jen pro nastavení melodie příchozího hovoru. Když vybereš položku nová zpráva (nebo tak nějak), tak tam jiné zvuky.
Ano, to je přesně ono, zřejmě je třeba ten zvuk nakopírovat do šložky widows/rings, problém je, že mne to nedovolí...
Tak už jsem měl čas, vyhrál jsem si s tím a nakonec se mi to i podařilo.
Postup:
1. nakopírovat toužený zvuk do telefonu.
2. v telefonu na něj najet a nakopírovat do schránky (dlouhé podržení, až vyskočí menu a tam dát COPY)
3. zajet do složky Windows
4. dát MENU-EDIT-PASTE
5. nyní stačí zajet do té záložky s výběrem zvuku pro incoming new message a z roletky vybrat toužený zvuk (už tam bude)
je to trochu zdlouhavé, ale jede to a to je to nejdůležitější...
poznámečka: asi jste si všimli, že jedu na english verzi :)
Postup:
1. nakopírovat toužený zvuk do telefonu.
2. v telefonu na něj najet a nakopírovat do schránky (dlouhé podržení, až vyskočí menu a tam dát COPY)
3. zajet do složky Windows
4. dát MENU-EDIT-PASTE
5. nyní stačí zajet do té záložky s výběrem zvuku pro incoming new message a z roletky vybrat toužený zvuk (už tam bude)
je to trochu zdlouhavé, ale jede to a to je to nejdůležitější...
poznámečka: asi jste si všimli, že jedu na english verzi :)