Problém s dobíjením
Prosím, stalo se mi:
Ráno bylo TP2 mrtvé. vypnout/zapnou nepomohlo, nechal chvíli v nabíječce, nepomohlo také...vyndal/zandal baterku, to naběhlo, ukázalo dva dílky ... zkušel dobíjet v zapnutém i vypnutém stavu, ale nedobilo se, naopak vybilo...dal do nabíječky, nesvítí nic...vyndal/zandal baterku, svítí dobíjení...nechám přes noc, uvidím - mezitím prosím, jestli někdo tušíte, čím to může být...do servisu se mi s tím nechce, to bych byl dlouho bez něj:-) Dík
Ráno bylo TP2 mrtvé. vypnout/zapnou nepomohlo, nechal chvíli v nabíječce, nepomohlo také...vyndal/zandal baterku, to naběhlo, ukázalo dva dílky ... zkušel dobíjet v zapnutém i vypnutém stavu, ale nedobilo se, naopak vybilo...dal do nabíječky, nesvítí nic...vyndal/zandal baterku, svítí dobíjení...nechám přes noc, uvidím - mezitím prosím, jestli někdo tušíte, čím to může být...do servisu se mi s tím nechce, to bych byl dlouho bez něj:-) Dík
Nechci zavádět nové téma, proto dávám dotaz týkající se dobíjení sem, i když to nesouvisí přímo s problémem výše popisovaným. Existuje možnost - například nějaká redukce, umožňující dobíjení při zastrčeném kabelu sluchátek? Konkrétně pro FM rádio slouží sluchátka jako anténa a nabíjet nelze, stejné je to i při používání jiného výstupu z telefonu, než připojení někam na USB. Má někdo zkušenosti se zapojením konektoru MiniUSB na těchto telefonech? Jedná se o klasické zapojení USB, kam lze připojit +5V a GND, nebo znáte prosím přesně možnosti zapojení těchto konektorů na HTC TP2?
Omlouvám se, že jsem napřed psal a potom [color=blue]podrobněji[/color] hledal, částečně si odpovím sám.
Asi jsem našel řešení, viz text: - Multifunkční kabel HTC YC A200 (YC A300) pro všechny HTC telefony s miniUSB konektorem Vám dovolí připojit širokou paletu audiokabelů do vašeho přístroje a budete tak mít nejen širší možnosti, ale schopnost jak nabíjet, tak i hovořit přes drátový headset.
Ovšem zapojení pinů konektoru MiniUSB by mně stejně zajímalo.
Asi jsem našel řešení, viz text: - Multifunkční kabel HTC YC A200 (YC A300) pro všechny HTC telefony s miniUSB konektorem Vám dovolí připojit širokou paletu audiokabelů do vašeho přístroje a budete tak mít nejen širší možnosti, ale schopnost jak nabíjet, tak i hovořit přes drátový headset.
Ovšem zapojení pinů konektoru MiniUSB by mně stejně zajímalo.
Jestli to půjde tak nainstaluj tuto aplikaci, ukáže ti to odběr nebo nabíjecí proud který tam jde. mobadi
super tip:)
...bohuzeĺ uz mam z toho sveho strojku cihlu, takze asi do servisu musim - po celonocnim nabijeni to ani nepiplo...
...bohuzeĺ uz mam z toho sveho strojku cihlu, takze asi do servisu musim - po celonocnim nabijeni to ani nepiplo...
většinou stačí si přečíst návod ;) u nás je najdeš tady